Monday, November 26, 2007

Norsk strik og Neiman nr. 2

Er nået til det flerfarvede mønster i "den norske strik" - burde være fyr og flamme for at gøre den færdig, men kan ikke rigtig finde inspirationen til det sidste træk. Er derfor begyndt på Neiman nr. 2, der i starten ikke kræver megen hjernevirksomhed, men bare går derudaf. Og sådan har jeg det nok om aftenen for tiden - ikke overskud til alt for meget der skal tænkes over. Travle dage med arbejdsture til København, samtale i børnehave, julehygge i skolen, juleopvisning, juletræfest, organisationsændringer på arbejde, det der skal nåes hjemme m.v. kræver alt sammen energi, og dermed behov for afslapning om aftenen. Derudover vrimler det med planer og idéer som december måned sætter igang. Alt lige fra "pynteidéer, til bagning, juletur til København med familien og meget andet. Er december ikke bare dejlig?

Friday, November 16, 2007

Vintertid......

kræver varme ører. 1 stk. hue af rester. Måtte nok godt ha' været mindre - kom liiiiiiiidt langt ned om ørerne, da cykelhjelmen blev sat over.... men han vokser sig størrere ;-) Jeg nyder faktisk lidt at det er så koldt. Hellere rimfrost og klart vejr (må vi også få sne?) end regn og blæst. Er sådan et romantisk fjols, der drømmer om en hvid jul.

Thursday, November 8, 2007

Home made fra top til tå

;-) - Stakkels pige - nu mangler hun bare et par hæklede underbukser og hjemmestrikkede strømper. Heldigvis elsker hun at jeg laver noget til hende. Endnu. Gad vide hvornår de begynder at blive kritiske - Mors kreativiteter bliver til UFO'er (læs: uønskede forfærdelige objekter) - og der forlanges D&G-bluser samt jeans til kr. 1.000,00? Desværre tror jeg, at jeg bliver nødt til at erstatte de søde hjerteknapper med nogle runde almindelige. Spidserne på hjerterne kan gå ind alle mulige andre steder end knaphullerne, og det "trækker tråde". Har inspireret af Charlotte gang i denne fra Garnstudio. Stort set i originalfarverne. Jeg er ikke så modig som Charlotte, der valgte skønne blå nuancer. Derudover bliver jeg altså nødt til at strikke denne skønne trøje - selvfølgelig inspireret af Forbrydelsen, som jeg trofast og fuldstændig ukritisk ser hver søndag. Og så skal jeg have indkøbt mærker (også inspireret af Charlotte) til at sy i det hjemmelavede.


Monday, November 5, 2007

Flower Power

1 par flower power vinterbukser til Lise. 2 stk. mere på vej. Hun har gået lidt i bukser i de sidste par uger, så måske jeg kan få den lille dame til at bruge dem. Er lidt varmere på denne årstid en kjoler og nederdele.

Købte i sin tid 3 meter af stoffet. Det sidste blev desværre brugt til disse bukserne. Er ret vild med de stærke farver.

1 pair of flower power trousers for Lise. 2 more comming up.