Sunday, September 9, 2012

KH Cardiganner......

Searing - nu næsten med ærmer. Jeg mangler et halvt ærme, men løbet tør for Drops lace torsdag aften. Der er nu investeret i et ekstra nøgle....


Tusind tak for alle tipsene til hvordan jeg tolker Kim Hargreaves opskrift. Jeg fandt et tidspunkt uden børn og mand i huset, og så strikkede jeg vendestrik - det første stykket af ryggen til Harriet. Jeg var meget usikker på om jeg gjorde det rigtigt. Men sørme - koden blev knækket, og maskeantallet endte med at passe. Fantastisk!


Vi har haft en fredelig weekend, uden mange aktiviteter. Det var igen tiltrængt :-) og skønt! Jeg er meget mere mobil nu, og får stille og roligt ryddet op i diverse kroge, ordnet strygetøj m.v.. Støvsugning overlader jeg dog stadig til resten af familien, ligesom havearbejde, der heller ikke er kommet på listen endnu.

Foran venter en travl uge!

8 comments:

Fríða said...

den tröje bliver bare så fin! og så synes jeg at du med den ryg skal overlade gulve, dvs vask og stövsugning, og havearbejde og andre tunge ting permanent til de andre. dine unger er jo ved at være store og de har da bare godt af at få nogen faste opgaver.
kh.fra Island
Frida

Eva said...

Den bliver meget, meget flot.
Godt, at din ryg er ved at arte sig igen. Efter mange timers arbejde i haven i går, kan jeg næsten ikke løfte armene, så hold du dig bare fra haven:)

dqpage said...

Hvor bliver den Searing dog smuk.
Helt fantastisk mønster.
Godt du knækkede koden til Hargreaves - det kan godt sommetider være lidt kryptisk at forstå de opskrifter.
hilsen Mona

Uldbegavet said...

Godt at du fik løst gåden med vendingerne. Trøjen bliver da helt forrygende.

Strikkeglæde said...

Den cardigan bliver ved med at se smuk ud.

Jeg synes dte er så dejligt at få hjælpe eller selv at hjælpe her på bloggene.

Lea said...

Din Searing ser meget, meget lækker ud - og efter min mening kan man jo ikke få for mange cardigans (eller kjoler eller sjaler) og nu har du snart endnu en smuk cardigan!!!

Godt du fik hjælp til den anden, så du kunne komme godt fra start med den også.

Helle said...

Jeg tror Searing kommer til å bli en av dine favoritter. Det har i alle fall blitt min. Det kan også hende at det har noen med fargen å gjøre. :)

Så bra at du fant ut av vendestrikken. jeg har strikket en lignende modell fra KH tidligere, og det var i alle fall slik jeg hadde tolket hennes oppskrift. Og resultatet ble bra.

Sylvia said...

En kjempelekker trøye, Gitte!! Det var godt du fikk knekket koden til den. Vi er o heldige her i Blogglandia, at vi kan rope om hjelp, og så iler alle til for å hjelpe!
Jeg vasker hele huset og tømmer kurven for skittentøy i dag. I morgen går turen til Spania, og det blir total avslapning en hel uke, sammen med Sophia og familie. Jeg gleder meg mest til den gode maten, og må nok gå ned i vekt når jeg kommer hjem igjen, ha ha
Strikketøy blir også med, så jeg kan hygge ved poolen.
Vi snakkes, knus fra meg.