Sunday, April 17, 2016

Der sker så meget - og ind imellem bliver der strikket......

Sidste weekend var jeg på tøsetur med Dorte og Jytte. Vi havde lånt sommerhus på Mols, og havde godt med brænde, mad, drikkevarer og søde sager med. Fredag havde jeg fri, og jeg brugte formiddagen på at tilberede "Tines Karrysuppe" og forskellig dej til madboller og morgenboller. Det var en ren hyggeweekend uden stres og jag med indlagte gåturer og en strøgtur i Ebeltoft. Mandag var jeg ude og spise med gamle kollegaer, og tirsdag var der inspirationsdag med en leverandør og efterfølgende middag. Onsdag faldt jeg om i sofaen efter arbejde - jeg gad ikke engang strikke :-) Abstinenserne kom torsdag og siden er pindende blevet motioneret.

Jeg strikke på mit blå tørklæde - farven får mig til at drømme om blå himmel og blåt hav! Synes umiddelbart langt væk - jeg har været på løbetur her til morgen i strid blæst og småbyger. Bastian (lavtgående hund) kom hjem som mudderkage og måtte spules. Tørklædet var med på weekend, og selv om Jytte og Dorte ikke strikker så hindrer det bestemt ikke mig i aftenhygge med strikketøjet.


I går var jeg i den lokale Genbrugsbutik. Der hang en sort kjole.... Jeg har jo ikke ret mange sorte kjoler, så den måtte prøves. OG DEN PASSEDE PERFEKT. Jeg har lagt den lidt ned, men ellers er den lige til at hoppe i på arbejde i morgen. Engang imellem kan man ret til at være heldig.


Et lille strikkeprojekt? Der skal være noget modvægt til lange tørklæder og bluser. Jeg tror det bliver denne lille Melodica Coin Purse - et gratis mønster fra KnitPicks. Farvevalg i gang.


I øvrigt tog jeg masser af dejlige billeder på weekendturen, men min Iphone genstartede fra fabriksindstillinger i tirsdags. En kollegaer sagde at det kunne skyldes at kinderne havde provokeret 3 forkerte pindkoder...... En ting er at jeg synes mine lår og bagdel er for tykke/stor, men at jeg også har hamsterkinder, det var jeg alligevel ikke klar over. Ja - man skal lære meget før ørerne falder af!!!


Ugens fuglegæst i haven:


Rødkælken kører stadig på med sine små melodier og en flyvetur ind i vinduerne. Bare fasanen ikke også finder på det.


God søndag

Sunday, April 3, 2016

Alpakka Silke og noget med en fjer på

Nyt strikkeprojekt i "Alpakka Silke" fra Sandnes Garn. Modellen er fra Kreativ Strik no. 1, 2016: Bluse med hulmønster. Jeg smuttede en tur i Terapi Hobby i går - de har masser af Sandnes Garn. Hyggen er det så som så med, (stor hal med mange, mange andre hobbyting end kun garn) - til gengæld er deres priser altid lavere end andre steder. 53 kr. per nøgle. Fantastisk lækkert er det at strikke i, og for en gangs skyld strikker jeg i det garn, som opskriften anbefaler.


Og så er det blevet til en T-shirt mere. I tirsdags var jeg i biografen for at se "De standhaftige". En rigtig god film, som kan anbefales. Og inden da nåede jeg lige en tur omkring City Stoffer og Garn, og fik lidt mere stof med hjem. Bomuldsstof med fjer til 149 kr. per meter. Jeg har brugt ca. 1,15 m. Farven passer perfekt til min NoaNoa jakke og det råhvide Camomille tørklæde.




Sammen mønster som alle de andre. Jeg har ryddet op i mine T-shirts, og de fleste har forladt mit skab for i stedet at bo i Lises. Efter en del tørretumbling passer de hende bedre end mig. Så jeg trænger.........

I det hele taget har jeg været en del i biografen for nylig. I Påskeferien tog vi ungerne med i biografen til "My big fat greak wedding 2". Den var ganske underholdende og noget som vi alle kunne samles om - hvilket ikke er helt let med en datter på 13 og en søn på 17 år. Et par dage inden så vi etteren sammen på Netflix til en gang brunch hjemme i sofaen, så vi alle var godt forberedte. I morgen er der endnu en biotur med arbejde. Der er mændene i flertal, så vi skal se "London has Fallen" - har ikke fået den bedste kritik, men Gerard Butler kan man vel godt se på i et par timer...

Når vi nu er ved underholdningen, så begyndte jeg at se "Happy Vally" i går på Netflix. Rigtig god og spændende BBC serie. Eneste minus er at min nye helt fra serien "Grantchester" - James Norton spiller en rigtig ubehagelig rolle......

Morgenen blev indledt med en 5 km løbetur, Jørgen havde lavet røreæg og bacon da jeg kom hjem. Det blev indtaget efter at ryg og maveøvelserne var overstået. Nu er det tid til strikkekomsammen hos Berit.