tag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post8769027807195701020..comments2024-01-17T17:10:14.541+01:00Comments on Kreativiteter: Et spisekammer?Gittehttp://www.blogger.com/profile/15845365351851883982noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-8598570342098490252009-07-13T21:16:59.107+02:002009-07-13T21:16:59.107+02:00Syliva - jeg må da lige have et kik på din opskrif...Syliva - jeg må da lige have et kik på din opskrift også ;-)<br /><br />Irene og Lene - Vi må starte en bevægelse for spisekamrenes genindførelse ;-) Gad vide hvorfor de egentlig blev sløjfet. Der kan trods alt ikke være så meget i et køleskab....Gittehttps://www.blogger.com/profile/15845365351851883982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-11831508998200271382009-07-13T11:16:02.676+02:002009-07-13T11:16:02.676+02:00Åh ja, hylde på hylde med smukke, farverige syltek...Åh ja, hylde på hylde med smukke, farverige syltekrukker! Jeg går også stærkt ind for spisekammeridéen - tror, der kommer noget urinstinkt op i én, noget med at samle forråd :-)<br /><br />Det ser godt nok lækkert ud - og hvor er det nogle flotte havebilleder :-)Strikkeheksenhttps://www.blogger.com/profile/03786344595530985760noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-84299450221529113802009-07-13T08:39:48.083+02:002009-07-13T08:39:48.083+02:00Sådan et gammeldags spisekammer står også højt på ...Sådan et gammeldags spisekammer står også højt på vores ønskeliste netop til konserves og syltede ting, som vi også laver en del af om sommeren. Det er skønt, for så ved man præcis, hvad der er puttet i, og så smager det jo meget, meget bedre end færdigkøbt. Dine knækbrød ser lækre ud! Dem vil jeg prøve. De er nemlig et rigtig godt alternativ til de (alt for) søde kiks. Lyder til du rigtig nyder din ferie!Irenehttps://www.blogger.com/profile/10796556810820977911noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-39726721599038417162009-07-12T22:50:33.503+02:002009-07-12T22:50:33.503+02:00Mmmmmm...dette så riktig godt ut, Gitte! Jeg har o...Mmmmmm...dette så riktig godt ut, Gitte! Jeg har også lavet noe godt i dag, men det får du se i bloggen i morgen!<br />Jeg elsker hjemmebakte knekkebrød, og baker det ofte. (Se under oppskrifter i bloggen, der finner du MIN)Sylviahttp://sylvez.blogs.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-51793361945198908282009-07-12T16:38:15.676+02:002009-07-12T16:38:15.676+02:00Selv tak - og det er helt OK ;-)Selv tak - og det er helt OK ;-)Gittehttps://www.blogger.com/profile/15845365351851883982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-44502813202586162412009-07-12T16:37:31.469+02:002009-07-12T16:37:31.469+02:00Tusind tak for hjælpen Gitte, nu vil jeg prøve at ...Tusind tak for hjælpen Gitte, nu vil jeg prøve at bage det i morgen. Undskyld jeg ikke fik skrevet navn sidste gang, troede egentlig det kom automatisk med.<br />hk SusanneUnknownhttps://www.blogger.com/profile/03731512326744680663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-39221566326836235322009-07-12T15:58:39.376+02:002009-07-12T15:58:39.376+02:00Helt præcist bruger jeg:
10 g gær
ca. 9 dl vand
ca...Helt præcist bruger jeg:<br />10 g gær<br />ca. 9 dl vand<br />ca. 900 gram mel fordelt på 100 g rugkerner, 400 g hvid hvede og 500 g alm. mel + en stor skefuld salt. Røres sammen med grydeske - konsistensen skal være således at det er lidt sejt at røre, men ikke fast!<br /><br />Hæve under et vådt klæde 10-12 timer (fra morgen til aften), Så hiver jeg lidt i dejen og folder, hiver, folder, hiver folder, hiver og folder til jeg får en kugle (d må ikke ælte), og så putter jeg hurtigt dejen om i en springform med bagepapir. Brødet hæver ca. 1 time inden det bages.Gittehttps://www.blogger.com/profile/15845365351851883982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-90428240584140888912009-07-12T15:46:50.899+02:002009-07-12T15:46:50.899+02:00Tak - Jeannette Mariae - Hjemmelavet marmelade syn...Tak - Jeannette Mariae - Hjemmelavet marmelade synes jeg smager meget bedre end det købte fordi det beholder lidt af "friskheden" ved at man bruger meget mindre sukker.......<br /><br />Puttenings - Tak - også en dejlig søndag til dig.<br /><br />Anonymous - Jeg putter bagepapir i springformen, og bager brødet i ca. 50 min. ved 210 grader. Jeg bruger ca. 8-10 g gær pr. brød. Får et super resultat fordi det som regel hæver min. 10 timer.Gittehttps://www.blogger.com/profile/15845365351851883982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-78752545621751359792009-07-12T15:10:08.673+02:002009-07-12T15:10:08.673+02:00Lækre sager, måske jeg skulle prøve det nix pille ...Lækre sager, måske jeg skulle prøve det nix pille brød, men er det rigtigt at der kun skal 1 g gær i - og hvordan gør du når du bruger springform og ikke en gryde, for jeg vil også hellere bruge min springform.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-35366258581952036932009-07-12T14:23:02.163+02:002009-07-12T14:23:02.163+02:00Åh ja, at have et rigtig gammeldags spisekammer. D...Åh ja, at have et rigtig gammeldags spisekammer. Det står højt på min ønskeliste kan du tro, jeg kan sagtens forestille mig hvor rig man kan føle sig når man står omgivet af alskens gode sager i sådan et rum. Hvor er haven smuk, frodig og flot! Ha' en dejlig søndag. :o)Pernillehttps://www.blogger.com/profile/11533446574826771567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-81757759515821505282009-07-12T13:18:17.654+02:002009-07-12T13:18:17.654+02:00Åh, ja - et rigtig gammeldags spisekammer, det vil...Åh, ja - et rigtig gammeldags spisekammer, det vil jeg også gerne have her.<br /><br />Dine præstationer ser altså himmellækre ud, Gitte... Og så må jeg da prøve din opskrift.<br /><br />Kærlig hilsen fra engen ;-)Jeannette Mariaehttps://www.blogger.com/profile/07314145343252338400noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-88353018120661441842009-07-12T11:46:56.112+02:002009-07-12T11:46:56.112+02:00Selv tak ;-)Selv tak ;-)Gittehttps://www.blogger.com/profile/15845365351851883982noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2831002199836687823.post-19199786522470507072009-07-12T11:37:11.897+02:002009-07-12T11:37:11.897+02:00Det må du ønske dig, et rigtigt spisekammer til de...Det må du ønske dig, et rigtigt spisekammer til de lækre fristelser du har lavet.<br />MUMS, det ser lækkert ud.<br />Tak for opskriften.<br />Yt.Kludemutterhttps://www.blogger.com/profile/10660744106727042054noreply@blogger.com