Friday, July 24, 2009

Strik fra sofaneseren

Jeg har haft lidt for travlt med strik - kan jeg mærke på armene - nu er der dømt et par dages pause. Det er bare så lækkert at strikke i - garnet til Lises Amaya. Trøjen strikkes i Debbie Bliss baby cashmerino - bestående af merino uld, microfibre og cashmere. Jeg mangler kun ca. ½ ærme! + jeg skal nå en rosa trøje inden skolestart, der dog heldigvis først er d. 13. august.

Garnet er egentlig købt til en trøje til mig selv, men det ville der slet ikke været garn nok til (har 10 nøgler - bruger nok 9).

Denne uge har virkelig været afslapning hjemme i "sofaneseren". Søren har haft en kammerat på sommerferie i 4 dage, og Lise har skiftevis været i byen, sammen med drengene og haft egne veninder på besøg. Jørgen og jeg har set Tour de France, og har hængt der selv om vi er enige om, at de vist har puttet for lidt dopping i flaskerne i år. Der har været mange kedelige lange etaper, hvor der også har været mulighed for en lur.......

Nu vil jeg tilbringe et par timer ved symaskinen, ordne forhaven, vaske vinduer, stryge tøj, og andre praktiske ting, som er dejlige at få af vejen inden hverdagen melder sin ankomst, hvad den jo gør på et tidspunkt - heldigvis har vi endnu 1 uges ferie.

Et PS: Jeg er p.t. uden mail, da vores "rigtige" computer er sendt til reparation. Æv!! (Opdatering: Jeg er på mail igen ;-)

6 comments:

Fru Kahr said...

Uha, det er grimt sådan at være uden mail - jeg ville i hvert fald trives ualmindeligt dårligt med det.

Lises trøje bliver lækker. Jeg har luret på det lækre garn et par gange uden dog at købe noget.
Sikke sent de starter i skole hos jer. Her er det tidligere uanset klassetrin.

Jeg satser også på at haven skal have en overhaling inden hverdagen melder sig igen. Med al den regn er det efterhånden også påkrævet, for det har sat skub i al ukrudten:-(

Helle : said...

Øv de arme er da bare trælse, håber du snart får det lidt bedre. Ja der er bare så dejligt på Mols rigtig god tur.

Du skal nok nå at blive færdig med det tøj til Lise - ved jo hvor hurtig du er når først du går igang ;-)

Strikkeheksen said...

Uh, den ser lækker ud, Lises trøje, men pas nu på dine arme, de skal jo holde til mange års strik endnu :-)

Rigtig god tur :-)

Gitte said...

Dorte - manden min har heldigvis fået mail op at køre på Lises computer, så nu kan vi igen ;-)

Det er virkelig lækkert garn.

Om ikke andet så er ukrudtet nemmere at hive op når det har regnet ;-)

Helle - Tja - jeg burde efterhånden vide hvor meget armene kan holde til.... Somme tider er det bare svært at begrænse sig.

Tak Lene. Garnet er bare så blødt.

Sylvia said...

Å, så bra at mailen din nå er på beina igjen.....
Så nydelige ting du strikker!! Og jeg lo godt da jeg leste at du måtte ha en liten pause.....slik har jeg det også, men klarer det ikke. Mine fingre er sååå ømme, og det er nok pga både strikking og hekling. Jeg har jo ferie nå, og kan starte dagen med denslags! er snart ferdig med en cardigan (Lene Holme Samsøe) og jeg tror nesten det er modellen til Mini for voksne, bare min finnes i en norsk strikkebok. Du får se den når den er ferdig....forhåpentligvis denne uken, hvis fingrene holder.....lykke til med dine også, Gitte!

Samtal från min trädgård said...

Det ser bare så godt ud, alt du har lavet både mad, strik og nederdelene.
Vi var slet ikke i Tranbjerg denne sommer, holdt os mest oppe omkring Hadsund og Nordenfjords, men vi har mödt min bror oppe i deres sommerhus.
Ha' det godt.