Sunday, December 13, 2009

Folklore og ensformigt herrestrik

Jeg har rigtig meget lyst til at strikke på Folklore, men den holder pause indtil mandens sweater er færdig. Jeg er efterhånden vant til at skifte mellem projekter, så der kommer afveksling, men den går ikke lige nu. Fokus er på mandens sweater, der skal være under træet d. 24. december. Og det er lidt ensformigt.

Ellers er julefrokosten overstået for mit vedkommende - det var i fredags, og der var ikke tid til ondt i hovedet i går, for mødregruppen kom på besøg. Børnene er nu 6 år, og dem ser vi ikke meget til, men snakken - den går ;-)

Julebagningen her i huset er næsten overstået. Hos os står den fast på kakaosmåkagerne, som er så lette at bage. Lise og jeg lavede en 4-dobbeltportion. Fyldte lidt mere end forventet. Men der skal jo være til at tage småkager med i skole, lidt til hygge inden jul og til jul, selv om man på det tidspunkt burde have fået nok!

Lise, Søren og jeg skal også have en eftermiddag med dej, der rulles ud og laves til stjerner, engle m.v. Til pynten hører masser af M&M's, så der skal fløjtes mens der bages ;-) ellers forsvinder pynten.

8 comments:

Helle : said...

Åh det er så hyggeligt, hav en rigtig dejlig dag.

Knus
Helle

Sylvia said...

Å, det så hyggelig ut! Vi har også klisset litt i dag, men det var Sophia som stod for det meste, jeg var kun medhjelper.
Din Folklore ser nydelig ut! Jeg driver kun med småprosjekter.

Strikkeheksen said...

Den folklore ser unægtelig også meget interessant ud - jeg kan godt forstå den trækker - her har jeg også et gevaldigt hyr med at holde fokus på julegaverne og lade være med at starte alt muligt op ;-)

Håber, I har en rigtig hyggelig bagedag :-)

Irene said...

Grat - grat - hvor ser det julebagningsprojekt skønt ud! Det gør din folklore også - kan godt forstå du har svært ved at holde fingrene fra den :-) Jeg er også ved at være træt af at strikke julegaver - vil gerne snart lave noget til mig selv!

Jette said...

Kan godt forstå at du hellere vil strikke på Folklore, for den er bare flot, der er ikke noget så kedeligt som herresweatere, de er så langsommelige at lave.

Jeannette Mariae said...

Åh, de små fingre. Det er det skønneste billede. Her har jeg lavet havregrynskugler, og de blev altså gangske gode, kan du tro.

Smuk folklore, jeg kan godt forstå, at den trækker ;-)

Tine said...

Åh, hvor er den smuk, den folklore.
Kan godt forstå at den trækker.
Men jeg er sikker på at du nok skal bliver færdig med trøjen til Jørgen.
Det er jo da noget tykkere pinde end sidste år :-)

Hvor ser det hyggeligt med kagebagningen.
Håber i havde en rigtig god weekend.

Dorte said...

Smukke farver på sweateren !