Friday, February 11, 2011

Der skal være en blondekant

Jeg genbruger blonden forneden på kjolen og strikker 3/4 ærmer, med den øverste del i glatstrik. Egentlig passer det mig ganske godt, for kjolen bliver mere anvendelig (læs = varm) og jeg kan have en t-shirt på inden under uden at det kan ses.


Først forsøgte jeg mig med originalærmet, nåede et godt stykker, og mønsteret er rigtig, rigtig fint. MEN til en str. large skulle der kun slåes 62 masker op... De kunne slet ikke nå omkring min overarm på p.3½ - passede nærmere til håndledet. Jeg forsøgte med en tilpasning, men mønsteret er kompliceret med forskelligt maskeantal på pinden - så nej.......

Selve kjolen venter nu bare på ærmerne.


Her er ganske fredeligt. Vi endte med at aflyse Sørens fødselsdag. Vi turde ikke andet i går eftermiddags, da han stadig havde ondt i maven. Han er OK med det - for vi holder jo bare fest i marts istedet. 2 søde piger fra klassen kom forbi i dag med et stort kort (A2) fra hele klassen med ønsket om god bedring. Han er næsten frisk nu og appetiten er kommet igen, og det er godt - for gudmor bortfører begge børn fra lørdag til tirsdag. Noget som børnene har glædet sig rigtig meget til.

Det har vi sådan set også :-) Tænk sig 4 dage uden børn - det tror jeg ikke vi har prøvet siden Søren blev født for 12 år siden!

Vi har vinterferie - dvs. jeg har næsten ferie - der er lige et par ting, der skal klares mandag og tirsdag. Men det kan ordnes fra morgenstunden, så dagen næsten er til rådighed.

Jørgen laver mad i aften fra Nigellas kogebog. Jeg glæder mig - også til et glas rødvin.

9 comments:

Sylvia said...

Kjolen din blir flott når den blir ferdig. Og blir du lei den, kan den sagtens sendes til men, i Norge, hi hi
Gratulerer med søren, og god bedring til ham. Nå fyller sophia 13 år om 2 dager, og hun er også syk, veldig forkjølet. Hun ligger rett ut på sofaen. Så får vi heller se om formen er bedre til i morgen.
Dine kjøkkenkapper ble flotte med kaffe-kopper på. Du er så kreativ, Gitte!
Hygg dere uten unger i hele 4 dager. Vår vinterferie starter uken etter, og da har jeg fixet meg noen fridager......yeah!
Happy weekend!

Sylvia said...

...og så var det skriveleifen som var på ferde: jeg mener den kan sendes til MEG, og ikke til men!(hvem nå det er?)

Lydert said...

Det er en meget lækker kjole, du er ved at kreere, glæder mig til at se den færdig

karna said...

Så koselig blogg med nye fin strikking og annet. Skikkelig lekker kjole du lager deg, jeg kommer tilbake for å se resten ,-)

Strikkeheksen said...

Det er en god løsning til ærmerne - den kjole bliver et hit :-)

Jeg er ved at træde vande - måske skal jeg begynde på noget sort ;-)

Glæder mig til at se dig i morgen :-)

Gitte said...

Tak Sylvia ;-) Både for ros til kjole og gardiner.
Godt at vide at jeg kan sende til Norge, hvis det er ;-)


Tak Lydert.

Karne - Tak for kommentaren.- Håber da du kigger ind igen ;-)

Tak Lene. Jeg håber - og tror. Den er jo blevet prøvet løbende så jeg ved den passer.
Dig - træde vande - det varer ikke længe. Er sikker på at du allerede er igang med noget nyt i morgen. oget lækkert med i morgen.

Strikkeglæde said...

Den kjole bliver bare så flot, jeg glæder mig rigtigt til at se den færdig!!

Lin said...

62 masker til en overarm, jamen er det taendstikarme de har????? Fornuftigt at lave dem om, og saa kommer der jo paa den maade lidt "Gitte-design" over kjolen. Joesses den bliver laekker.
Tillykke med soenneke. Haaber han kommer sig hurtigt, for der er da ikke noget ved at vaere paa ferie uden far og mor hvis man er lidt slatten. Haaber de (og I ) nyder det hihi.

Gitte said...

Tak Lin. Jo - jeg tror også jeg bliver gladere for den med de ærmer.

Uha - du kan tro vi nyder det.
Jørgen sagde dog: "Her er næsten for stille" ;-)