Thursday, July 7, 2011

Ferie og lilla striber

Jeg har i den sidste måned ikke rigtig kunnet overskue at blogge (uha - tænk hvis jeg er gået glip af noget...). Tid var virkelig været en mangelvare. Jeg har savnet det, selvom det altså er en tidsrøver. Mon ikke det bliver lidt mere tid nu: I dag var første feriedag, og jeg havde hele huset for mig selv - ungerne på sportsskole og Jørgen på arbejde. Det var herligt.

Dagen var nøje planlagt - en hel afslapningsdag for mig selv. Som altid er ferietid for mig lig med ekstra tid til motion, så først en løbetur. Derefter et bad, og så gik jeg altså til sofaen med morgenmad og strikketøj (i øvrigt spildt arbejde - se nedenfor). Der sad jeg i lllllaaaannnnnggg tid. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været alene hjemme i så mange timer.

Eneste nogenlunde fornuftige gerning i eftermiddag var bagning af en ordentlig portion cookies med chokolade og nødder - bare sådan lidt lækkert til ferieaftenerne.
Strikketøj - farven lilla. Det går altså slet ikke. Jeg har (HAVDE) gang i en kjole fra drops. Den er kastet hen i et hjørne, jeg kommer aldrig til at bruge den.... Måske jeg kan lave den om til noget til Lise. Har istedet gang i Overblik igen. Hvis bare jeg få strikke ærme nr. 2 er jeg sikker på at jeg hurtig kan få lavet den færdig.

"Badebasin" er indkøbt til ferien. Der går lige nogle dage inden vandet er varmt nok. Det passer med at Lises kusines kommer på sommerferie fra på søndag. Det blev dog indviet i dag med en vandkamp, og efter børnenes reaktion at dømme, så var det KOLDT!.

10 comments:

fru westerskov said...

Det er ellers flot i farverne, men hvis du er sikker på ikke at få den brugt, kan du jo også lige så godt ændre planer. Jeg kender det kun alt for godt. God ferie :)

Eva said...

Æv med strikketøjet. Mon ikke du finder noget at anvende det til?

God ferie.

Ellen said...

Velkommen tilbage, kender det kun alt for godt, det med tiden, pludselig har man sidddet ved pcen alt for længe. Dine lilla striber ser ellers flotte ud. Rigtig god ferie.

Irene said...

Synes nu ellers den kjole ser rigtig flot ud Gitte! Kan den laves om til en kjole til Lise i stedet, så al strikningen ikke er helt spildt.

Fru Kahr said...

Nyd ferien, den er dig vel undt.

Berit said...

Rigtig, rigtig god ferie, Gitte.

Du har vist fortjent den i år.

Lydert said...

Jeg kan nu ellers godt lide dit lilla strikketøj, men jeg kender det godt, jeg er dog ikke så flink til at få pillet op, selvom jeg ved, jeg ikke kommer til at bruge det

Pia said...

Hvor er den kjole ellers flot i farverne, men hvis man ikke føler for det kan man ligeså godt lade være at fortsætte på det. Rigtig god ferie.

Tine said...

De farver er da ellers lige mine!
Så du fortsætter da bare ;-)

Nej, spøg til side..
Hellere pille op end ærgre sig over noget man allerede nu kan se ikke er godt.
Og du har jo helt ret, lilla er ikke din farve :-)

Helle : said...

Det var da en skam med strikketøjet, men sådan kan man jo komme afsted.

Rigtig god ferie !!!

Dejligt med en pool i haven ;-)