Wednesday, September 12, 2012

Florlet skørt i uldgarn ?

Torsdag aften løb jeg tør for sort drops lace til Searing, og synes samtidig at jeg trængte til at strikke på noget enkelt, hurtigt og let.


Og - så slog jeg op til Ærteblomst nr. 2 - ikke spor hurtigt, men enkelt og let! Jeg glæder mig sådan. Hvis jeg bare bliver halvt så glad for denne kjole, som Ærteblomst nr. 1, så er det en succes.


I Nr. 1 blev den råhvide bundfarve strikket af 2 tynde tråde uld/alpaca 90/10 (en kæmpe cone fra Garnudsalg) som passede perfekt til opskriften.

Nr. 2 strikkes af Julias uldgarn i farven "Bag skyerne" - smukt changerende med lidt lyseblå stænk over i det gråblå - og mørkeblåt uld/cashmere fra Garnudsalg. Et projekt som længe har været på ønskelisten. Jeg har bare været usikker på garnvalget.


Jeg startede med knap 400 masker på p4, tager ind samtidig med at der skiftes til tyndere pinde, og ender med at strikke overdelen på p3. Jeg håber at jeg ved at strikke med det tynde uldgarn på p4 får et florlet skørt - sådan lidt sky-agtig.
- Hvis den nu bliver for slasket, må jeg have et tylskørt under :-)

Jeg hygger mig helt vildt med dette strikketøj! Faktisk er det lidt svært at lægge det til side om aftenen og komme i seng.

9 comments:

Ulla Reiche said...

Det er bare super flot. Selv om du skriver at det er enkelt og let så ser det svært ud. Måske man skulle prøve hmmmm når nogen af alle de andre projekter er færdige.

Kh

Ulla

Annelise said...

Du er bare fantastisk til at strikke flotte kjoler og bære dem

Eva said...

Du er bare vild! Hvor bliver det altså flot!

Helle said...

Denne erteblomsten blir altså så flott. Ikke rart at du har problemer med å rive deg løs fra arbeidet. :)

Anonymous said...

Det var da en genial ide at lave et skørt. den bliver også flot i de farver.

Mvh Maibritt

amstrik said...

hej
kan godt forstå at du prøver at lave denne kjole en gang mere, for den er super flot... glæder mig til at se den færdig.

Uldbegavet said...

Din ærteblomst nr. 1 er helt fantastisk, så selvfølgelig skal du lave en 2'er og måske flere. Garnvalget er helt perfekt. Det er en fin ide du har fået til skørtet. Det bliver spændende at se, hvordan det fungerer.
Hvordan er det egentlig gået med den turkis blomsterkjole i Muskat, har du opgivet den? - Jeg spørger fordi jeg selv planlægger at strikke den og tænker om du har dårlige erfaringer med den lilla.

Lea said...

Jeg behøver vel ikke sige, at jeg glæder mig for vildt til at se dig i din nye Ærteblomst - og jeg er helt sikker på at den bliver mindst lige så smuk som nr. 1!!! For er der nogle, der kan strikke smukke og velsiddende kjoler, så er det dig!

Irene said...

Den nye Ærteblomst bliver fin, men glæder mig til at se din færdige Searing - den ser fantastisk ud.