Sunday, April 7, 2013

What have you got in you task today?

Jeg strikke stadig ganske beskedent. Forsøger at "lytte til armen" - og stoppe i tide, sådan at jeg kan strikke en smule hver dag. Hvorfor det lige er sådan en fornøjelse af flytte masker fra en pind til en anden, det ved jeg faktisk ikke, men skønt - det er det! Og heldigvis er jeg ikke alene med den last.

Færdiggørelsesgraden er faldet noget her på kanalen. Lysten til at slå op til nye projekter er dog stærk og uformindsket :-)

Harriet (fra Kim Hargreaves "Quirky"), som jeg startede på i vinter, har jeg taget op. Skøddet med de mange masker og indtagninger er jeg igennem, og der er lidt mere tempo på nu:


Sadie (fra Kim Hargreaves "Quirky") - i Fur uld som jeg har fået af Lene. En enkel model helt i rødt.


Og så mit tørklæde, som jeg strikker 6 pinde på hver aften:


Jeg har også fået orden på de nogle af mine projekter via Tine. De sælger så mange praktiske ting i Fandango - incl. disse strikkeposer som jeg har købt fire af. Jeg har været så træt af at alt bare roder rundt i "den store strikketaske" når jeg skal til strikkehygge eller på kursus. Man skal jo nødigt gå ned på udstyr og garn, så der er altid fyldt rigeligt op, med det resultat at det hele let bliver lidt rodet. Især fordi jeg åbenbart altid skal have fat i det der ligger nederst i tasken!


Fyldet i poserne er:

  • Lises ridetrøje (synes den er SÅ kedelig at strikke på).
  • 2 par strømper (lige så pludseligt jeg var kommet igang med strømpestrikkerier lige så pludseligt er jeg holdt op igen)
  • Tørklædet
  • Sadie og Harriet i én pose sammen med opskrifterne.

God søndag derude.

13 comments:

Pernille said...

Hvor er det skønt at du på trods af bøvl med armen, kan få strikket en lille smule alligevel. Jeg tør slet ikke at tænke på hvordan jeg skulle kunne klare mig med blot 6 pinde pr. dag. Det er nogle meget flotte ting du har på dine pinde, jeg glæder mig til at se dem færdige :)

Lin said...

Hurraaaaa at armen er ved at makke ret igen. Strikkeposer, god idé. Mit ligger altid og flyder.

Helle said...

jeg kan jo ikke si annet enn at du har mye spennende på pinnene. Men så vet jeg også hvor vanskelig det er å ta frem et strikketøy som har fått ligge lenge i kurven, og opparbeide samme entusiasme - uansett hvor hyggelig det måtte være å løfte en maske fra en pinne til en annen. :)

Mona Elisabeth Pedersen said...

Som altid lækre sager der er på pindende hos dig :o)
praktisk med strikkeposerne.

Madam Munch said...

Hvor er det en god ide med de poser. Jeg farer også altid rundt efter det rette strikketøj til en given anledning.
Hvor er det dejlige ting du har gang i, tørklædet glæder jeg mig til at se.
Bare den dårlige arm nu vil se at komme sig, så du igen kan strikke derud af. Jeg kaster mig over mine 1100 m pr omgang.

Sylvia said...

Disse posene ser da virkelig fine ut, der man kan se hvilket strikketøy det er i. Jeg har mange strikkeposer, i alle slags design, der ufoène hygger seg meget for tiden.....kremt. Jeg har tatt frem heklenålen igjen, for kanskje å bli ferdig med et av pleddene jeg startet på før jul.....
Så håper jeg din arm blir bedre dag for dag. Du er jo så flink ved å la vær å strikke for meget (men jeg vet du har lyst!)

Lea said...

Som altid er det skønne sager du har gang i, Gitte! Ærgerligt du ikke kan strikke så meget af gangen; håber snart det bliver bedre.

Sålænge trangen til at slå op til nyt er intakt, står det ikke helt skidt til :-) Den dag man mister trangen til det og tilmed har ondt i led og lemmer....uha.....håber ikke vi kommer til at opleve det!!!

Karen S, Lykkefanten said...

Fremskridt er fremskridt også selvom det går lidt langsomt. Det er trods alt vigtigst at lytte til armen, så den ikke helt giver op.

Strikkeposer er absolut et must, men den model du viser, har jeg ikke set før. Måske jeg skulle tage et smut forbi, når jeg næste gang er i Aarhus.

Uldbegavet said...

Hellere lidt end ingenting, for det er da en skrækkelig tanke slet ikke at kunne for os "maskeflyttere".
Det er som altid lækre ting du er i gang med og færdige skal de som nok blive efterhånden, det løber jo ingen steder.

Strikkeheksen said...

Lækre, lækre projekter, Gitte - jeg håber din arm har fået det bedre :-) Har du set de nye modeller fra Twist Collective - der er nogle helt fantastiske cardigans - jeg tænker lige i eftermiddag og så finder jeg kreditkortet frem ;-)

violykke said...

Super flotte ting, og de poser må jeg da bestille en af dagene. Hvad er det for et tørklæde du strikker ? Det ser rigtig fint og jeg har lige noget garn der kunne bruges til det :0)

Gitte said...

Violykke - det er en gratis opskrift fra Silkeborg Uldspinderi. Findes på nettet.

Maria at inredningsvis said...

Vilken härlig blogg du har:) Undrar om du har bloglovin att följa med?

Om du gillar inredning och mode, kan du kolla in min blogg:)

Ha en kanondag

LOVE Maria från inredningsvis.se