Sunday, September 15, 2013

Stasis Pullover

Jeg strikker også på Stasis Pullover - et Brooklyn Tweed mønster indkøbt sidste vinter.

Jeg kan bare ikke helt besluttet om det er en "ommer" i hverfaldt fra mønsteret og op. Jeg blander 2 forskellige garnkvaliteter, og det gør at mønsteret ikke bliver helt så pænt (står så fint frem) som det burde. Jeg strikke af Knold (bundfarven), som er lidt groft/ikke glider så let, og så 2 tråde tynd uld/cashmere som er meget blødt.

Blusen er lidt kort i det, og derfor har jeg strikket ribben noget længere......Hvad siger I? Er det en ommer???????

Vi holdt forsinket fødselsdag for pigerne i Lises klasse i fredags (ca. 10½ års fødsesldagsfest :-). Lise gjorde fælles front med en veninde og inviterede til fødselsdag på rideskolen. Konceptet består af en ridetime fra kl. 17-18, og så efterfølgende hygge i rytterstuen og de grønne arealer. Til ridetimen er der ud over Jens (ejeren) også hjælpere på, plus at venindens mor og jeg er med til at trække / løb rundt med ponyerne (dog kun i trav - Jens tager dem der tør prøve galop), så der er styr på alle nybegynderne.

Jørgen havde tjansen med aftenensmaden, og kom kl. 18 med masser af nylavede frikadeller og pasta. Regitza og jeg havde inden ridetimen gjort rytterstuen klar til festen med bordækning, boller, gnavegrønt m.v. for efter 1 time til hest er pigerne godt sultne. Derefter var der et par timer til lege og kage. Det fungerer bare så godt, og pigerne fra klassen begyndte at snakke om at de allerede glædede sig til næste år.........Heldigvis var det rigtig godt vejr i fredags, for den nye ridetrøje mangler knapper. Jeg fandt selvfølgelig nogen som der kun var 4 stk. hjemme af i den lokale garnbutik. Men - på tirsdag kommer der nye forsyninger og så kommer der billeder af den færdige ridetøje incl. Lise.

11 comments:

Fríða said...

jeg synes dit strik ser fint ud, og mon ikke det tynde/blöde garn blomstrer lidt op når det vaskes. dejligt at pigerne hygger så godt sammen, det er slet ikke en selvfölge i en stor pigegruppe.
kh.fra Island
Frida

Irene said...

Jeg kan godt følge dig, det er ligesom om mønstret træder i baggrunden ... hmmm.. måske det bliver bedre når det bliver vasket men det er jo osse en chance at ta´.
men ellers er farverne og mønstret fine.

Garnløkken said...

Jeg tror nok at den skal blive god, men pas på du ikke strammer den i strikkede farve. Vh Lykke

Strikkeheksen said...

Det lyder som en rigtig god ide, at holde det på den rideskole - super fødselsdag for Lise og stort tillykke med hende :-)

Jeg synes bestemt ikke, at mønsteret ikke står frem, men det kan jo være svært at se på skærmen. Det er jo kun dig, der kan vurdere om det er en ommer ;-)

Madam Munch said...

hej Gitte
Jeg synes i hvert fald at du skal prøve at skylle det op, inden du trævler op. Supersoften ændrer sig meget efter vask.

Gitte said...

Du behøver bestemt ikke trævle op,det ser rigtig fint ud,damp evt et lille stykke,så vil du se knoll folde sig ud,men damp ikke for hårdt,så bliver din alpaca sur :))

Lea said...

Lyder til at have været alletiders fødselsdag!

Stasis ser lækker ud; på skærmen ligner den bestemt ikke noget, der skal trævles op.

Mona Elisabeth Pedersen said...

Umiddelbart ligner det ikke en ommer ..

Helle said...

Fødselsdagsfeiringen høres ut som om den var midt i blinken for jenter på 10,5 - og vil nok passe godt minst et år til. :)

Mulig det er min skjerm, men jeg synes at mønsteret på genseren ser flott ut. Ville beholdt det. :)

Frøken Tina said...

Jeg synes det ser fint ud, men om skærmen snyder kan jeg ikke sige! Jeg synes det er så flot med lang rib.
Super idé med fødselsdag på rideskolen. Tillykke med din datter!

Sylvia said...

Trøyen du strikker på ser flott ut. Men prøv de forskjellige rådene du har fått av de andre, før du trevler opp. Det er mulig du blir fornøyd til slutt.
Sophia hadde også rideskole-fødselsdag for mange år siden. Det var helt perfekt. Hun fikk sin egen hest hele timen, siden hun var god til det, mens de andre byttet på å ri to ponnyer. Maten ordnet rideskolen, mens jeg hadde kake med.
Jeg gleder meg til å se ridetrøyen ferdig.

For tiden har jeg strikketørke......og skal i dag trevle opp det siste jeg har strikket på. Veldig irriterende, men slik er det vel noen ganger?
Ha en fin dag.