Saturday, November 7, 2009

Lilla Sarah Lund sweater

Min lilla Sarah Lund sweater er færdig. Det sidste blev strikket til og fra Rold Storkro i Rebild Bakker, hvor vi fra fredag til lørdag har været til rund fødselsdag.

Trøjen er strikket i Kauni på p4,5 med 2 tråde - og knap 4 nøgler købt hos Butik Himmelblå - efter et mønster fra Hendes Verden. Ikke det bedste mønster "i verden" - jeg har måtte ændre en del undervejs. Ikke engang det antal der skulles slåes op til ribben med 2r og 2 vr passede, ligesom jeg måtte forlænge både bullen og toppen. Derudover er trøjen strikket i medium og ærmerne startet i x-small og endt i x-large........., og jeg har taget ekstra ind inden ribben i halsen.

Alt i alt er jeg glad for resultatet. Den kunne måske godt have været lidt mindre, men trøjen er så skønt at have på. 2 tråde Kauni giver en dejlig varm trøje til en frysepind som mig. Og så er jeg vild med farven.

Desværre kom jeg ikke med til træf i strikkeklubben i dag. Logistikken kunne simpelthen ikke hænge sammen med manden der skulle til jagtselskab, hunden der skulle hentes i eftermiddag på kennel, mad der skulle handles ind osv. - og 5 minutter efter at jeg havde meldt afbud gik Søren i seng med feber (håber ikke det er influenzaen.....). Så det var bare ikke i dag, at jeg skulle være sammen med en flok dejlige strikkende piger. Jeg er sikker på at de lige nu har det rigtig hyggeligt.

18 comments:

Louise said...

Den er blevet meget smuk din trøje Gitte

Merete said...

Hvor er din trøje blevet flot. FArven er bare smuk. Jeg har aldrig strikket noget med dobbelt kauni garn. Det må prøves.
Merete

Kludemutter said...

Den er flot din forbryder trøje ;)

Ja, der er ikke altid tingene flasker sig som man ønsker.

God bedring med Søren !!

Yt

Lykke said...

Det er træls med opskrifter der ikke hænger sammen, men resultatet ser ud som om det er blevet helt godt - og farven ser fantastisk flot ud :-)

Samtal från min trädgård said...

Dejlig farve! Elsker også Kauni.
Og god bedring til Sören

Helle : said...

Den trøje er blevet super skøn, men sikke dog mange ting du måtte lave om for at den passede dig.

Du var ikke den eneste der ikke kom afsted i dag til strik, det gjorde jeg heller ikke. Jeg havde ellers sådan glædet mig, men helbredet var ikke lige til det øv øv.

Forsat god weekend !

Helle : said...

ups ja god bedring med Søren !

Gitte said...

Tusind tak - Louise.

Tak - Merete. Synes faktisk Kauine er ganske godt med 2 tråde.

Yt - Tak ;-) Næh - planlægning er somme tider en svær ting.

Tak - Lykke. Det er en fordel af være "garvet strikker" med sådan en opskrift.

Tusind tak - SFMT ;-)

Tak Helle. Ærgeligt for dig at du heller ikke kom afsted. Mon der blev sat en ny dato i januar....

Tine said...

Super flot trøje. Lækker farve. Den bliver god til alt dit
sorte :-)

Øv, hvor ærgeligt at du ikke kom afsted igår.
Men man kan jo ikke være 2 steder på en gang :-)
Håber at Søren har det bedre.

Irene said...

Meget lækker trøje i en skøn farve!Irriterende med fejl i opskriften. Det har jeg også væretr ude for med Hendes Verden. Håber Søren snart bliver rask igen.

Gitte said...

Tusind tak - Tine og Irene.

Søren hoster, har feber og spiser ingenting, men - det virker ikke som alvorlig influenza. Han ser da ihvertfald fint fjernsyn.....

Strikkeheksen said...

Du var savnet, kan du tro :-)

Skøn model du har fået lavet der, jeg synes ikke det gør noget at den er "lidt løs" - den har jo alligevel fin pasform. Og farven, ja den er simpelthen vidunderlig :-)

Ulla said...

Den er flot!
Men trælst med en dårlig opskrift.

Rosanna said...

Det er en SKØN sweater, og jeg kan få lidt sved på panden over alle de ændringer du har måttet lave i forhold til opskriften, så jeg tror liiiiige jeg holder igen med at strikke den.

Gitte said...

Tak Lene. Jeg tænkte godt nok også på jer ;-) Og var sikker på at I havde det rigtig hyggeligt. Gik sikkert glip af at føle på alt dit nye garn ;-)

Tak Ulla. Ja - opskriften er ikke noget at råbe hurra af.

Rosanna - jeg tror jeg bliver rigtig glad for den. Har skrevet ændringer ind i opskriften, så jeg evt. kan huske det til næste gang..... Hvis du vil låne må du sige til.

Karin Grøn said...

Flot trøje men ærgerligt med et dårligt mønster. Det lyder faktisk som om du næsten har skrevet det helt om hvis du starter ærmer str x small og ender op med str x large og må forlænge både det ene og det andet.

Sylvia said...

Trøyen din ble flott!!!! men du må si ifra til HV om alle feilene i oppskriften. det tror jeg de (eller designeren) blir glad for!
I går gikk det noe i posten til deg......litt julekos fra meg til deg, Gitte!! Knus

Gitte said...

Tusind tak Karin. I dette tilfælde var det absolut en fordel at være en "erfaren" strikker...

Tusind tak Sylvia. Det kunne da godt være jeg skulle sende HV en mail.
- En pakke fra dig - det lyder spændende og dejligt ;-)