Saturday, August 29, 2015

Kirken i Todbjerg var fyldt med strik

Det var en helt særlig omgivelser, der blev anvendt til at vise de mange nye strikkemodeller frem fra Annette Danielsen og Susie Haumanns nye bøger - nemlig kirken i Todbjerg. Jeg synes det var en fantastik idé - både udstillingen i kirkerummet og Strik i Todbjerg.


Vi startede i Annettes hus, hvor vi indkøbt nye strikkebøger. Begge mine indkøb var Annettes nyudgivelser. Utroligt hvor hun får al den inspiration fra. Blomsterstrik er sådan en smuk bog, og vævestrik indeholder nogle spændende modeller.

Mine favoritter lige nu - Især Høstanemone er jeg faldet for. Mon ikke der sker et eller andet konkret med garn og pinde i løbet af efteråret:


Derefter besøgte vi Todbjerg Kirke hvor alle modellerne var udstillet.


Modellerne (altså strikmodellerne) nærstuderes.


Vi var i forsamlingshuset, hvor der var fyldt med strikkeinteresserede kvinder. Ja - så mange at vi hurtigt fortrak udenfor, hvor vi kunne drikke kaffe og spise hindbærsnitter med hvid chokolade - uhmmm.


Midt i det hele var der også en "hemmelig udstilling" - med modeller, der udkommer i bogform i 2016.
Til sidste endte vi i Annettes have, hvor der var gjort god plads til strik og hygge incl. lidt mad og drikke. Her Mariann og Berit:Udenfor teltet var der en smuk staude. Mariann fortalte mig navnet, som jeg allerede har glemt. Sådan en kunne jeg godt tænke mig i vores have:


Teltstrik og hygge:


Mariann, Birgitte, Berit og jeg havde en dejlig dag.

16 comments:

vibstrik said...

Det ser ud som en perfekt dag. Jeg glæder mig til at få de bøger i hænderne, de skaber vist et naturligt behov for nye smukke modeller på pindene.

Unknown said...

Det var en hyggelig dag i todbjerg. Og dejligt at læse om hvordan jeres dag var der. Jeg var der også en tur. Og en tur på strikke cafe hvor Lene Holm Samsøe holde undervisning i forskellige mønster. Super hyggeligt

Ellen said...

Et rigtig godt arrangement,hyggelige omgivelser.Bøgerne kom også med mig hjem.Kommer du til Fanø sammen med Berit? Så kan jeg tage et stykke af stauden med til dig. God dag.

Merete said...

Det ser ud og lyder som en perfekt dag, som I har haft. Skønt at komme ud og hente ny inspiration til strikketøjet

Barwitzki said...

Så flott, jeg ville ha lekt dette :-)))
En deilig dag. God søndag deg.
Hilsen fra Viola

Sylvia said...

Det så ut som noen spennende bøker. Jeg skal sjekke dem ut om etpar ukers tid, når jeg er i KBH. Mulig jeg må besøke Sommerfuglen på turen min ;)
Og selvfølgelig har du funnet noen modeller i bøkene, du vil strikke.
for en god ide å vise modellene i Kirken!!! En ny måte å bruke kirken på.
Det så hyggelig ut å samles i teltet i Annettes hage, til kake, kaffe og strikk. Det så også ut til at det var godt vær.
Koselig å se dere alle igjen, på bildet. Hils de andre.
Klem

Lilli said...

åh hvor ser det skønt ud!! Må ha været en herlig dag :-) Det er bare hårdt med alle disse nye bogudgivelser...som om der ikke allerede er nok på to do sedlen ;-)!!!
Jeg glæder mig til at se bøgerne..

Tine said...

Sikke nogle gode billeder du har fået taget!
Og sikke en dejlig dag.
Selvom vi slet ikke fik snakket nok.
Men der skete bare så meget.
Heldigvis skal vi jo snart ses igen, og så kan vi få snakket :-)

Uldbegavet said...

Det var et rigtig godt arrangement. Jeg var også med, men blev så opslugt at jeg glemte at tage billeder. Modellerne er rigtig smukke og jeg fik da også bøgerne med hjem, så nu skal der strikkes.

Camilla said...

Det var en fantastisk dag i Todbjerg, jeg så dig slet ikke Gitte, men der var virkelig også mange strikkende damer :-) Der var helt Fanø-stemning over det!
Håber hun gentager succesen!

Strikkeheksen said...

Åh Gitte - jeg kan kun sige: Piv, piv, og atter piv ;-)

Annes indfald said...

Jeg tror lige, vi krydsede hinanden.
Jeg nød også dagen i strikkeuniverset Todbjerg. Og fik de samme bøger med hjem. Jeg kan jo næsten ikke bestemme mig for, hvad jeg synes bedst om. Blomsterstrik er så indbydende at bladre rundt i.

Madam Munch said...

Tak for dejlige billeder, når jeg ikke kunne være med. Det var ellers programsat i min kalender, men mit værksted trak mere. Det er nu ved at være klar og i dag flytter jeg en del garn i hylder.

Kludemutter said...

Dejligt med sådan en dag.
Håber den kommer igen, så jeg kan komme med 😊

dqpage said...

Det ser ud til at have været en hyggelig dag med masser af inspiration. Der kommer bare rigtig mange strikkebøger her i efteråret - og jeg ved jeg får svært ved at vælge.

Unknown said...

Nice post. thanks for the shared with us. what we offer web design