Monday, November 23, 2015

Det kunne godt blive et rigtigt langt indlæg.....

Eftersom jeg har holdt en lille blog pause....

Jeg er kommet lidt videre med min "Fanø trøje" (Ormegraverpigens nattrøje - synes det er sådan et deprimerende navn). Det går støt og meget langsomt fremad. Inspirationen eller nok nærmere energien til at slå op på noget nyt mangler - så der bliver strikket rundt og rundt med 1 orange og 3 blå..... (suk). Ærme 1 nærmer sig sin afslutning.


Jeg må have noget andet OG HURTIGT på pindene istedet for at være så "strikkemonogam"! Lise vandt garn op for mig i weekenden til mine fødselsdagsprojekter (de 2 bluser jeg købte Karen Noe garn til hos Tind). Jeg har for tiden fået en rigtig dårlig vane med at vælge store og komplicerede projekter, og det jeg trænger til er noget let overskueligt og hurtigt som modvægt til mine arbejdsopgaver. HJÆLP!


Strikkesøstrene mødtes d. 15. november hos dejlige Bodil i hendes nye værksted i Gjern. Det blev til en meget hyggelig strikkeeftermiddag i godt selskab, og med udsigt til Bodils garn og kreationer samt et view ud over markerne. Jeg brugte eftermiddag på at trævle 1/4 ærme op da udtagtninger på hver 4. pind gjorde ærmet alt for bredt, og startede forfra ved manchetten. Jeg er endt med 94 masker i forhold til Christel Seyfarths 122 i den mindste størrelse.I lørdags fyldte jeg år - sådan da. For jeg har besluttet mig for kun at fylde år hver 2. år. I år blev det således "kun" til 50½. Jeg mangler lige at få ændret betingelserne hos Borgerservice, men regner med at det er en formalitet....
Dagen startede med et veldækket morgenbord med fine gaver - bl.a. at gavekort til Tines butik :-)
Lidt over frokost tog vi i skoven, og gik en lang tur. Vi startede i skoven og synes det var lidt koldt - men det var ingenting i forhold til nede ved vandet. Jeg havde bestilt bord på Skovmøllen til noget varm og sødt. Jørgen og jeg fik den dejligste glögg og hjemmebagte boller. Ungerne var mere til Varm Kakao og kage.Jørgen og jeg måtte have en lur oven på Glöggen - inden vi gik igang med forberedelserne til gæsterne om aftenen. Det havde intet med fødselsdag at gøre - det var bare den dag det kunne passe.

Søndag stod vi op til snevejr. Det er første gang at Troldhaslen har haft blade på samtidig med sneen.
Det blev til en dejlig dasedag med Netflix og strikketøj.


9 comments:

Lin said...

Jamen saa siger jeg hjertelig tillykke med din Ikke-foedselsdag. Den bliver godt nok flot din troeje, men jeg er enig med dig i at det er et kedeligt navn.

Sylvia said...

Jammen har ikke Danskene fått litt Norsk vinter!!!!
Et kjempefint bilde av deg i skogen Gitte. Wow, det sjalet er så flott.
Jeg er også enig med deg i at ormegraverpigen ikke er et pent navn på en trøye. Mulig du må finne på et nytt, mens du holder på. Men, den blir da så utrolig flott når den blir ferdig. Og med alle de fargede knapper.
Du har sikkert ikke fulgt med inne hos meg, men jeg starter nå livet mitt påny....nå alene.
Det er hardt, men det er godt. Og jeg ser lyst på fremtiden.
Stor klem fra meg.

Eva said...

Giv lige et praj, når Borgerservice har behandlet sagen ;)

Dejligt at høre fra dig igen.

Lea said...

Både sne og dit strikketøj ser flot ud.

dqpage said...

Den nattrøje bliver simpelthen bare så flot ! jeg er vild med din farvesammensætning ! og ja, det er et monsterarbejde. (og så vil jeg ikke lige nævne, at monteringen er det værste ). Noget nemt og hurtigt ? hvad er nemmere og hurtigere end en skappeltrøje ;o)

Maria Hoffbeck said...

Meget smuk trøje du strikker på :-)
Farver og stil er lige mig.

Skønne stemningsbilleder og et stort tillykke med fødselsdagen.
Den med Borgerservice og hvert andet år, bør jeg da også forhøre mig om :-)

Aften hilsner herfra.

Chain of Yarn said...

Det der med langsommelige projekter kender jeg kun godt. Har du overvejet en af de små ting fra Helga Isagers hæfte? Jeg håber du har mod på at få trøjen færdig, så vi kan se den på.
Hilsner fra en anden i blogland.

Helle said...

Faktisk helt enig i at jakken hadde et litt trist navn, men herlighet så flott den blir. Kanskje litt enkel "pausestrikk" kan få deg tilbake til den motivasjonen du hadde når du bestemte deg for å strikke modellen?

Vi har nesten ikke sett se i høst. Håper at den kommer til jul, men frem til da kan det godt være. Selv om det unektelig blir litt hyggeligere nå som det er mørkt ute.

Tok med meg et tips fra en av dine turer til København. Min mann og jeg tar en liten helgetur før jul til København og legger turen innom restauranten til brødrene Price. Jeg visste ikke at de hadde restaurant i København før du fortalte det. Vi gleder oss. 😊 Og blir det sikkert et aldri så lite besøk hos Sommerfuglen. 😉

Unknown said...

Easily, the article is actually the best topic on this registry related issue. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your next updates. Just saying thanks will not just be sufficient, for the fantasti c lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay informed of any updates. Cold Washed Pet Flakes