Saturday, June 2, 2007

Green Gable

- eller Blue Sky. Jeg har lige købt lyseblåt garn til denne hos 123 Knit/Nanna. Desværre smed posten en seddel i postkassen i stedet for en pakke. Hvade ellers regnet med at den lige kunne være der (og være i postkassen) til weekenden. Desværre har vores postkontor ikke åbent om lørdagen. Så jeg må pænt vente til på mandag. Æv.

Derudover er der købt opskrift og garn til en bluse i USA hos kpixie.com. De har en masse spændende opskrifter.

Så nu gælder det om at "spidse pindene" og strikke løs, når jeg på mandag henter garnet på posthuset. For om ca. 10 dage dukker denne forhåbentlig op med posten.

PS: Irriterer mig grusomt at skrifttypen ikke er ens i indlæggene her på blokken.......... Er der nogen der ved hvad jeg gør galt?


3 comments:

Githa said...

Øv for en dum post :-)
Det er bare så irriterende ikke at kunne få fingre i sagerne med det samme.
Lækker ting du har købt hjem til fra kpixie, der har et udvalg så stor, at man slette ikke ved hvad man skal kaste sig over ;-)

Med hensyn til skriften kan du ændre den i den øverste linie hvor du også indætter billeder og links. Jeg har vist endnu ikke prøvet at de ændrer sig.

Gitte Jensen said...

Hej Githa. Tak for kommentarerne. Vil nu på posthuset efter garn. Har nu også været inde og kigge på din hjemmeside. fine ting du har lavet. Er især vild med børnetrøjen i stærkefarver.
mvh
Gitte

Githa said...

Hej Jette

Takker :-)

Jeg lover dig også for, at datteren min er meget glad for den. Den er meget meget blød og har allerede været vasket flere gange uden at tabe så meget som en nuance i farven.

Håber besøget på posthuset var fiber-befriende og jeg er sikker på du sidder dybt begravet i lækkert garn lige nu ;)