Thursday, August 28, 2008

Mit waterloo......

Enden nærmer sig! Jeg er igang med at hækle kant, og der er et par dages arbejde endnu. Tørklædet kommer med til Tunø (ja - vi er heller ikke hjemme i denne weekend). Vi skal besøge børnenes gudmor + mand i deres sommerhus. Vejrudsigten lover godt vejr ;-)

Gik i gang i køkkenet da jeg kom hjem. Hentede æbler fra haven og lige nu småkoger der en stor gang æblemos til at putte oven på ost og nybagt brød. Der er også lagt an til 2 stk. nixpille brød, som skal med til Tunø - det ene med hasselnøder i. Vi skal have brugt lageret fra sidste år, inden der kommer nye forsyninger fra træerne. Jeg elsker (også) denne årstid - nu begynder efterårshyggen så småt at indfinde sig, samtidig med at der stadig er dejligt udenfor. Jeg har iøvrigt opdaget at jeg desperat mangler hævekurve. Skal købes på næste strøgtur.

Piskede afsted fra arbejde idag - havde fået mail om at endelig, endelig lå Marianne Isagers bog Japan til mig på biblioteket. Åh - hvor er der mange dejlige ting, og jeg er totalt vild med August-projektet "Sommer i Tokyo" - kunne jo startes op som et projekt, der godt må tage lang tid...... ligesom tørklædet.

7 comments:

Ulla V. said...

Dit tørklæde er intet mindre end ualmindeligt smukt...sikke et stort arbejde. Jeg tror du vil elske at bruge det SÅ meget!

Det er lidt sjovt, for det er lige præcis "Sommer i Tokyo" fra Marianne Isagers bog, som jeg blev vild med da jeg fik bogen. Og også den der hedder "Solen" i den brede model og mørke farver.

God tur til Tunø ;0)

Strikkeheksen said...

Det er blevet flot dit tørklæde. Alene arbejdet med at hæfte tråde, pyh - respekt herfra :-)

Og jeg må brumme med: Sommer i Tokyo er en fantastisk flot trøje -den er nok ikke lige strikket henover en weekend :-)

Karina said...

Imponerende flot tørklæde som helt sikkert vil blive et hit i den kolde sæson som hastigt nærmer sig. Tør slet ikke tænke på antallet af tråde....jeg som hader at montere og hæfte!!

tankerogspin said...

Hold da op hvor er det blevet flot dit tørklæde og dejlig stort, sikke et arbejde, jeg må også bøje mig i knæ for det ;-))Det bliver da også noget af et arbejde hvis du går i gang med trøjen fra Isager, respekt herfra.

Helle : said...

Hvor bliver dit tørklæde flot, sikke et arbejde. Jeg tror at den bluse lige vil være dig.

Gitte said...

Tusind tak - Ulla - det er også lige før jeg glæder mig til det bliver koldt!
Solen er også flot - og Stenhaven.....

Tak Lene - 250 tråde ;-) Var ikke gået så let hvis jeg ikke havde siddet i en bil til Hamborg!
Næh - tror den vil tage lidt tid - men det er også OK at have et langsomt projekt ind i mellem - bare man ikke bliver træt af det.

Tak Karine. Det håber jeg godt nok også med alt det arbejde. Og montering er absolut heller ikke min kop the, men det er gået relativt let.

Tusind tak Jette. Jeg tror jeg "vover pelsen" med Isager trøjen.....

Tusind tak Helle. Den ser da lidt sej ud til cowboy bukser ikk ;-) (ihvertfald på modellen........)

Irene said...

Hvor er det blevet flot dit tørklæde. Det tror jeg du bliver rigtig glad for, og så passer det til alt;.)
Isager-trøjen er rigtig flot.
Har også lige købt garn til en Isager-trøje. Den der hedder Sweetheart.