Saturday, September 13, 2008

Lige det sidste.........

Lige for tiden er det lettere at slå masker op til noget nyt - end at færdiggøre bluserne med knapper, sammensyning, presning, kanter osv..... I hverfald har jeg nu 3 stk. bluser liggende - Fitted Cardigan, som mangler knapper, Mrs WinterRose som mangler både roser og sammensyning, og Dahlia som mangler strikkede kanter v. ærmer og hals....

- Men hvad gør jeg - jeg slår masker op til en trøje til Lise - mønsteret er fra et gammelt Ingelise og garnet, Iceland fra Løve Garn, er købt i foråret på tilbud hos den lokale....... Det går langsomt fremad - har ikke tid.

Det hektiske tempo på arbejde fortsætter, så hvis jeg ikke er så flittig med at lægge kommentarer - så er det fordi jeg arbejder hjemme om aftenen på arbejds-PC'en i stedet for at hygge, strikke og blogge........ Jeg begynder allerede nu at glæde mig til efterårsferien.

Og så vil jeg lige sige - Trænger du til at komme i godt humør - Så tag ind i biografen og se Mama Mia. Jeg er vokset op med Abba-melodierne, og sang hele filmen igennem (godt jeg var flankeret af veninder på begge sider - for synge er absolut ikke en af mine stærke sider!!!!....) Der er humor og underholdning for alle pengene - vel og mærke hvis du kan lide Abba - Og så var Colin Firth også med..... ("Bridget Jones dagbog" og "Stolthed og fordomme").

7 comments:

tankerogspin said...

Jamen det med at starte på noget nyt inden man er helt færdig kender jeg alt for godt til. Det er jo derfor man lige pludselig har en masser at vise frem, for en skønne dag bliver alt gjort færdig ;-))Ofte sidder man også med tankerne i noget nyt inden man er færdig, og det skal afprøves, sådan er det når kreativiteten bobler ;-))

Strikkeheksen said...

Ja, lad du bare kreativiteten blomstre. Det hele skal nok blive færdigt på et tidspunkt :-)

Tine said...

Kommer tid, kommer råd, er der et gammelt ordsprog der siger.
Så du skal nok nå det :-)

Lyder dejligt med filmen.
Jeg får bare endnu mere lyst til at se den.
Jeg må ud og kapre en veninde!

Fru Thorsted said...

Den film er bare så herlig. Jeg skal helt sikkert have den såsnart den udkommer på DVD. Det er sådan en man hiver frem, når man er småsløj og skal sidde i sofahjørnet med en kop varm te .. så kan man ikke undgå at få det bedre!! :-)
Tænk, at så kan du snart glæde dig over at have indtil flere færdige stykker strik at vise frem. Så slå du bare op til en mere! hi-hi.

Gitte said...

Åh Jette - hvor har du ret....Meget ofte er hovedet allerede i gang med næste projekt. Tja - mon ikke iveren overfalder mig en dag.

Lene - der er håb endnu ;-)

Tine - du må bare i biografen (du kunne være taget med - Helle var der også ;-)

Fru Thorsted - Den bliver også købt her! En rigtig feel good film er det.
planerne til flere "opslagninger" er der allerede ;-)

Tine said...

Jamen ,det er da lidt sent du siger det Gitte :-)
Jeg ville gerne have været med !
Det må blive næste gang ;-)

Gitte said...

Tine - Skal nok huske dig næste gang ;-)

Kender en masse "biografgale tøser" som jeg sender mails rundt til engang imellem - så vi kommer afsted......