Sunday, September 14, 2008

Mit favorittidspunkt !

Søndag formiddag har efterhånden udviklet sig til mit favorittidspunkt! Jeg har endda været ude og løbe - ikke langt - bare 5 km, og nu sidder jeg så i min stue med varm kaffe, nix pillebrød - bagt med valnødder og tranebær (Jørgen ryddede op i nogle af køkkenskabene i fredags......) - Uhmm - smager dejligt.

Vi havde gæster i går - min halvbror, hans kone og deres 2 børn (Lise og Sørens kusine og fætter). Vi er ikke vokset op sammen, men er begyndt at se hinanden efter at vi er blevet voksne og det er meget hyggeligt. Lise og hendes kusine er næsten jævnaldrende - og har det herligt sammen. Vi så dem stort set ikke i går. Det har så efterfølgende vist sig, at det var fordi de legede i genboens have.......

Da min mor blev gravid regnede hun selvfølgelig med (sådan var det jo dengang) at hun skulle giftes - Det skulle min far også, men med en anden.......... Så ham først da jeg blev teenager, og der blev aldrig noget tæt forhold der.

Søndagsplaner - har 4 meter sort uldstof liggende (har været brugt som overtræk til en gammel sofa - smidt ud for flere år siden). Er nu blevet vasket. Passer fint sammen med noget bomuldsstof - købt til puder, og som jeg fortrød - kan bruges til foer. Mål: 2 korte uldjakker - en til Lise og en til mig........ Om målet ender med at blive realiseret vides ikke, men håbet er lysegrønt!

9 comments:

Karina said...

Lyder som en god måde at bruge søn
dagen på - og en god begyndelse på dagen med en løbetur. Jeg er desværre blevet snotforkølet så løbeturen er udskudt et par dage, hvilket er rigtig surt for jeg er blevet afhængig....
Glæder mig da til at se hvad du får tryllet sofaovertrækket om til.....
Fortsat god søndag!

Gitte said...

Rigtig god bedring - Karina. Det lyder som en god undskyldning for at krybe sammen i sofaen under et tæppe med lidt strikketøj i hånden...
Du må "på med løbeskoene" når du får det bedre.

Sofa jakker? ;-)

Tine said...

Det er godt når man får kontakt med famile igen.
Sådan sker det ofte når man er blevet voksen:-)

Og sikke den dejlig søndags start.
Held og lykke med sofajakkerne :-))

Annette said...

Tak for linket til Dahlia, for et stykke tid siden på min blog. Har nu fået den -færdig, og et superhit hos datteren. Halskanten blev bare en alm. ribkant. men den næste får originalkanten på...hvis jeg kan finde ud af det (søg på Beaded Bind Off).
Det lyder som at du vil få en lækker vinterfrakke - godt stof smides jo ikke ud, vel? og tiden for syning nærmer sig jo.

Ulla V. said...

Jeg er spændt på at se jeres sofajakker ;0) Skønt når noget kan have flere liv!

Sådan en lille stund som din om søndagen, er bestemt ikke det ringeste :0)

(Hvordan gik det med trøjen - blev det knap eller broderi?)

Helle : said...

Hej Gitte
Ja du siger en lille løbetur bare 5 km. Uha jeg har aldrig kunnet løbe, kan ikke forstå at det er så dejligt. I mine unge dage har jeg dyrket meget sport, men desværre kan jeg jo ikke mere. Nå men pyt jeg kan måske noget andet så.

Dejligt at høre at du har en god kontakt til din halvbroder, og at børnene kan så godt sammen.

Gitte said...

Hej Tine - Sofajakkerne - jeg fik faktisk syet lidt søndag.....

Hej Annette - Din Dahlia er super flot. Tror faktisk af jeg vil "efterabe" dig ved ærmerne ;-)

Hej Ulla - Jeg tror det bliver en trøje MED broderi ;-)

Hej Helle - Jeg bliver nu aldrig en super løber - det er mere en luntetur.... med hund ;-)
Lise synes det er meget hyggeligt med en kusine. Der er 6 års aldersforskel på drengene (3 og 9) så de har ikke så meget glæde af hinanden.

Sylvia said...

Hei Gitte
Jeg er bare innom for å si at jeg også lever, selv om jeg ikke er ofte på besøk eller har ofte nye innlegg. Jobben min tar mye tid og overskudd, og med denne mørke tiden i anmarsj, så blir jeg bare trettere og trettere...hjesph!

Gitte said...

Hej Sylvia
Altid godt at høre fra dig. Kender godt den der med tiden!