Sunday, November 23, 2008

Mange muligheder.....

Heldigvis er der mange måder at være kreativ på - især her op mod jul. Har været til julehygge hos en veninde - en tradition hos hende den sidste weekend før advent, hvor hun inviterer en masse piger til at lave juledekoreationer, adventskranse eller hvad man nu har lyst til. Hun bor på en gård, så der er gran og grønt i store mængder. Menuen er kaffe og vafler - dejen er klar og så gælder det bare om at hælde på vaffeljernet, når man trænger. Det var rigtig hyggeligt.

Og så har det den store fordel, at julekassen allerede nu er hentet ned fra loftet, kalenderdekoration, adventskrans + lidt mere er lavet. Så - lige nu er jeg foran ;-) - ved godt det ikke varer ved!

9 comments:

Jette said...

Først tillykke med fødselsdagen, og meget flotte dekorationer du har lavet, dejligt at være i god tid. Er lidt bagefter med læsningen, men kan se at du har strikket en del siden sidst.

Strikkeheksen said...

Det lyder rigtig hyggeligt og så er du jo pludselig foran alle os andre på det punkt :-) Sikke nogle fine dekorationer :-)

Ulla V. said...

Ja, vi må vel til det! Du har lavet nogle smukke dekorationer - det er jeg bare SÅ ringe til. Gran og deslige kommer altid til at have de helt forkerte retninger - og skrumlet udseende er hvad det ender med. Så jeg plejer improvisere ;0)
Derfor må det være skønt at være en flok samlet, så man kan blive inspireret - og i mit tilfælde: hjulpet - af hinanden.

Hvor er det bare nogle skønne billeder der er med på fotografiet - gid man havde så flotte øjne og ultra lange øjenvipper :0)

Gitte said...

Hej Jette. Tak - både for hilsen til fødselsdag og for ros til dekorationer. Strik bliver det nu ikke meget til. Holder tvungen pause (ømt håndled)

Hej Lene. Ja - det føles også helt underligt, der er jo en hel uge til december. - Og tak ;-)

Hej Ulla. Jeg elsker at lave dekorationer, og det var utroig hyggeligt i dag. Og inpsiration til nye og anderledes ting fik jeg også, så det må jeg prøve, når jeg skal lave dekorationer sammen med Søren og Lise.
Jeg er sikker på at du improviserer smukt ;-)

Billederne bag ved malede Lise sidste år til jul. Jeg synes de er så gode, at de står fremme hele året.

Helle : said...

Ja jeg må sige at de billeder er jo bare skønne, men det dine dekorationer også.

nynne said...

Det lyder sørme hyggeligt. Flotte dekorationer

kludemutter said...

Det er jo dejligt at være foran engang i mellem ;O
Fine dekorationer du har lavet.

Sylvia said...

Kjære Gitte! Gratulerer med dagen som var! Er det ikke kjekt når tallet ikke stemmer med resten av deg? Jeg føler meg som noenogtjue enda (men med en smule mer erfaring, da) Hvordan skal det gå når vi blir 50?
Å, de skjønne tegninger du viser. Jeg elsker å se på naive barnetegninger. Veldig lurt det du hadde gjort, å ramme dem inn!

Ang. den luen som jeg hadde pjonet til Sophia, så er det bare fantasi, så der finnes ingen oppskrift. Men jeg kan godt gi deg fremgangsmåten på pjoningen. Bare send meg en mail.

Og denne venninnekvelden du var på, høres riktig koselig ut. Uhøytidelig, men alikevel vellykket hyggelig!! Sånn skal det være! Og lykke til videre med ditt håndledd!

Gitte said...

Tak Helle, Nynne og Yt for de pæne ord om dekorationerne ;-)

Hej Sylvia - Synes det er lidt op og ned med hvordan jeg føler mig aldersmæssigt, men - absolut ikke som en på 44 ;-) Alder er noget mærkeligt noget. Synes mest at man ligger mærke till at tiden går, når man ser hvordan børnene vokser.

Jeg sender fluks min email adresse til dig.

Det var en meget hyggeligt søndag ;-)