Wednesday, November 19, 2008

Nye planer

Sidder faktisk og er dybt misundelig på alle dem der strikker julegaver på livet løs. Der er dømt fuldstændig pause her. Håndledet skal have hvile!!! - Foreløbig har jeg ikke rørt "en pind" siden i fredags, hvor jeg ikke kunne holde måde!!! Og har bestemt at pausen skal vare til på lørdag - måske helt til på tirsdag, hvor der er strik in hos Fandango. Så - Jørgens trøje er udsat til det nye år - måske som fødselsdagsgave. Jeg satser på både at få Lises sorte og lilla trøje færdig - and thats it!

Havde ellers også planer om denne i koksgrå, med lys grå kant + en guldtråd til jule- og nytårsdres sammen med en nederdel jeg faldt over for et stykke tid siden - men - Nu bliver jeg vist nødt til at købe en bluse........

Aftenen er iøvrigt blevet tilbragt i selskab med denne herre + min egen ;-) - absolut ikke kedeligt!

7 comments:

Ulla V. said...

Det er bestemt ikke sjovt med en strikkepause - jeg håber, at du snart kan komme i gang med strikkeriet igen...Men jeg tror du har ret i at holde en nogenlunde lang pause. Det vil sikkert gavne dig i sidste ende.

Sikke en sød jule nederdel du lavede til Lise forleden. Kan du ikke sy lidt i strikke pausen? Det er knap så hårdt for håndledene at sidde ved en symaskine.

Rigtig god bedring, Gitte :0))

Gitte said...

Jo Ulla - Der er store planer for syning nu ;-) Har bl.a. lovet Lises veninde en nederdel magen til med engel, og så har jeg et par juleprojekter - også til Lise - i støbeskeen.

Du har ret - det ville nok være godt med en lidt lang pause.

- Og tak ;-)

Helle : said...

Øv synd for dig, håber at du kan sy lidt så i stedet for. Tror at du måske skal overholde din pause denne gang, selv om det jo er pinefuld. ;-) God bedring - Du bliver bare nød til at købe en, for man har jo aldrig noget tøj i skabet når man skal bruge det vel !!!

Strikkeheksen said...

Jeg sender en kæmpe sæk medfølelse og håber, du kan mærke det, det er godt nok synd for dig!

Ellers en smaddergod ide med den chikke lille bluse. Du kan måske i stedet lave en forårs-sag af en slags. Der er mange muligheder i den model.

Rigtig god bedring :-)

Irene said...

Det er da rigtig surt, at du slet ikke kan strikke. Men som de andre også skriver, så må du sy lidt i stedet for. Rigtig god bedring med dig! Vi ses tirsdag!

tankerogspin said...

Jamen når fysikken ikke vil samarbejde er der ikke andet for end at give det ro, god bedring :-)

Tine said...

Øv, hvor jeg kender det.
Det er næsten ikke til at bære.
Og det netop sådan, at når man ikke kan strikke, så er der bare så mange ting man gerne vil lave :-(

God bedring med hånden.
Vi ses tirsdag.