Saturday, February 20, 2010

1 stk. fruekjole

Endelig fik jeg taget mig sammen til at sy det sidste på den grå kjole. Det kræver ligesom mere energi at sætte sig ved symaskinen end at tage fat i strikketøjet i sofaen om aftenen.

Den er blevet OK trods alle justeringerne (alt for bred). Jeg har syet den meget ind i sidderne, men ikke tilpasset skuldrene efter det, så de er stadig lidt brede, ligesom at de rynkede stykker under barmen heller ikke sidder helt hvor de skal.

Tror bestemt jeg vil bruge mønsteret igen, men i 1½ str. mindre fra start........

Fakta: Mønsteret er fra Kreative Kvinder nr. 1, oktober 2006, stoffet er uld købt hos City Stoffer i Århus.

11 comments:

Strikkeheksen said...

Du ligner jo en million, Gitte, hvor er den flot :-) Snittet klæder dig helt fantastisk :-) Godt at du kan bruge mønsteret igen, når nu du har haft så meget bøvl!

Jeg bliver nødt til at melde pas i dag på grund af vejret - det er næsten ikke til at bære :-( Men hvis jeg skal køre efter føret, vil køreturen tage dobbelt så lang tid som den plejer og det er simpelthen for meget. Så jeg må lige ha´ ringet til Tine - håber, det er bedre til næste lørdag.

Sylvia said...

Den sitter jo som støpt på, Gitte! Du er like flink med symaskinen som med strikkepinnene!!!
Jeg ser det sner hos dere også. Her er det helt forferdelig, og jeg vil kun holde innomhus i dag. Litt dårlig form også, så jeg vil ty til varm drikke og et håndarbeid.

Gitte said...

Tusind tak Lene.
ÆÆÆÆVVVVVV - havde glædet mig til at se dig idag. Kan nu godt forstå, at du vælger at blive indendørs med det vejr, og den lange køretur.

Tusind Tak - Sylvia.
Ja - vi har fået rigtig vinter i år med masser af sne. Jeg synes det er pragtfuldt, men også KOLDT!
God bedring til dig.

Puttenings said...

Ej hvor er den bare flot, og du ser som sædvanlig super godt ud. Dejligt billede af dig. Ha' en god lørdag. :o)

Judith said...

Syns den var kjempefin. Tror den fasongen ville gjort seg i en strikket kjole også, men det ville jo være et evighetsarbeid!

Irene said...

Synes nu ikke der er meget "fruekjole" over den:-)Jeg har været så heldig at se den IRL i dag, og den er superflot og sidder præcis som den skal! Tak for en som sædvanlig hyggelig eftermiddag.

Gitte said...

Tusind tak Puttenings og Judith.

Tak - i lige måde Irene.

MollyMy said...

Det er virkelig en flot kjole, og den klær dig rigtig godt. Det du beskriver ang. nogle små justeringer kan ikke ses på billedet.

Helle : said...

Den er bare flot til dig Gitte, og jeg syntes at du super dygtig til at sy.

Glæder mig til vi skal ses hos Mette.

Lin said...

Meeget flot kjole, og den sidder rigtig godt paa dig. De smaaskavanker du snakker om er ihverttilfaelde ikke synlige paa billedet. Og sikke mange muligheder i det moenster, baade til vinter og sommer.
Du har ret, det er mere bekvemt lige at smide sig i sofaen med et strikketoej.hihi. Med symaskinen skal der en "kaempe" organisation til med at rydde bordet saa man kan faa plads til at klippe, frem med maskinen, og naar man saa er rigtig godt igang......tja, saa skal familien bruge bordet til noget andet og saa....... ( men jeg faar da syet lidt alligevel hihi.

Gitte said...

MollyMy, Helle og Lin - tusind tak for de søde kommentarer til kjolen.