Tuesday, February 23, 2010

Varme sager til Lise

Lises veste er ved at være for korte - 3 stk. model "Feminin rib" fra Lene Holme Samsøe, som nu er i brug 2. og 3. vinter, og virkelig har været et hit! Med 2 ugers forkølelse (hun er ved at være frisk igen), så må der produceres nye varme ting.
Capen skrider fremad - et rigtig hyggeligt stykke strikketøj fra Helga Isager:

Der er endnu et topstykke (Geilsk) på pinden. Faktisk startede jeg i oktober måned, men den fængede ikke rigtig. Det gør den nu :-)
Søren havde gæster i fredags, og en af dem - ovenikøbet en pigen - spurgte mig hvorfor jeg ikke bare køber tingene i stedet for at strikke dem selv? Måtte bare svare at det da ikke er nær så sjovt ;-) og så kunne jeg jo heller ikke blogge ....
Jeg var til vinterferiestrik hos Tine i lørdag, og kan ikke lade være med at vise Tines strikkehjørne. Det skal nu siges, at hun havde så travlt med at servicere alle de strikkende gæster, at hun næsten ikke sad ned. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag.

10 comments:

Lin said...

Sikke noget at spoerge om. Men paa den anden side saa fatter ikke-haandarbejdende folk ikke en dut om hvad det drejer sig om. Saa maa jeg jo sige at jeg synes det er lidt synd for saadan nogle mennesker, og saa er de heller ikke sjove at strikke til, for de kan ikke saette pris paa det. Puha, det blev til en lang saetning hihi.Topstykke, det lyder godt. Venter paa garn fra Geilsk til saadan een, men saa kan du strikke foerst hihi. Glaeder mig til at se resultatet.De varme sager til Lise lyder godt. Poderne vokser jo aaaaalt for hurtigt.

Strikkeheksen said...

Ja, må vi lige være her ;-)

Det er da herligt, at Lise har kunnet bruge Feminin rib i flere år, så er der jo noget ved at strikke - capeén bliver en værdig arvtager :-)

Sikken et skønt foto af Tine, jeg håber sandelig jeg når frem nu på lørdag, jeg var SÅ ked af jeg ikke kunne komme i lørdags - så kryds fingre for at vejrguderne er med mig :-)

Britt said...

Sikke et skønt strikkehjørne!
Og de lune sager ser rigtigt dejlige ud. Jeg er også en stor tilhænger af uld på ungerne om vinteren - men det har knebet lidt med at få datteren i trøjerne denne vinter - heldigvis gider hun godt uldundertrøjerne fra Joha.....

Tine said...

Nå, så kom billedet!
Jeg havde frygtet hvornår det kom :-)

Den cape bliver da bare fantastisk. Det er så dejligt når man ved de bliver glade for det man laver til dem.

Jeg syntes det er lidt synd for sådan en pige. Hun har tydelig vis ikke en mor der gider lave noget selv. Tænk at gå glip af alle de dejlige oplevelser vi andre har :-)

Irene said...

Hvor er det skønt at Lise kan bruge det du strikker, og hende pigen aner vist ikke hvad det er hun går glip af - unikauldting med kærlighed indbygget i hver eneste maske:-)

Merete said...

Sikke nogen dejlige ting du er igang med til Lise. Dejligt at ens håndarbejder bliver værdsat.
Skønt billede af Tine.
Merete

unikarina said...

Capen er skøn - og heldigvis er den også i en voksenmodel, som jeg nu overvejer at strikke. For den ser bare så skøn ud...

Nette said...

He he..den har jeg også hørt. Også fra voksne.
Men sjovt nok står selvsamme voksne i kø, når der er strømpegarn på tilbud, for måske kunne jeg jo lige.....

Tak for sidst, det var rigtig hyggeligt, også selvom du først meget sent fandt ud af, hvem jeg var. ;-)

Helle : said...

Godt svaret Gitte !

Sikke en dejlig farve du strikker Topstykket i.

Dejligt billed af en glad Tine !

Sylvia said...

For en nydelig sak med fletter og det hele du strikker på.
Og stakkars den jenta som ikke skjønner at det å lage noe til seg selv, å være kreativ, er MYE bedre enn å kjøpe, og få lik mange andres. Det vi lager er jo unikt!!

Her snør det nå igjen, og det er kaldt! Selvfølgelig fikk jeg et tilbakefall av forkjølelse, men det gjør jo til at det eneste jeg orker er å strikke.....nesten, da. jeg måtte tilbake på jobben igjen i dag.