Friday, April 2, 2010

Høne til vinpose

- eller "den skrækkelige kylle-rylle", som den blev døbt til en af vores strikkemøder ;-)
Synes den er så forfærdelig, at jeg ikke kan lade være med at holde af den!
Hønen er hurtigt strikket med dobbelt tråd i frilandsgarn på pind 5½. 150 gr til kroppen og lidt til "pynt". Jeg måtte vaske den 3 gange på 40 grader indtil den fik den ønskede størrelse. Godt man er en familie med meget vasketøj.

Hønen får nyt hjem i morgen. Vi skal til 50 års fødselsdag. Jeg er sikker på at vinhønen ikke står på fødselarens ønskeseddel - faktisk findes der slet ikke en ønskeseddel, for han ved ikke at vi samt mange andre venner og familie kommer. Hans kone har arrangeret et surprise party, og gæsterne medbringer alt lige fra stole til ost, pålæg og brød. Glæder mig til at se hans ansigt ;-)
Jeg forsøger at holde skruen i vandet - har haft kvalme og været svimmel siden i lørdags (undskyld mit brok, men det er sådan et spild af gode feriedage..), men har holdt ud - både med gymnastik opvisning, diverse venindebesøg til Lise, og så har jeg haft først Lise (tirsdag) og både Lise og Søren (onsdag) med i svømmehal. Søren har vi iøvrigt kun set ganske få dage. Han kom hjem tirsdag efter 4 dage i sommerhus med en klassekammerat, sov lige hjemme en nat og tog så afsted med tandbørsten onsdag eftermiddag igen. Nu ser vi han forhåbentlig lidt mere resten af påsken.

Jeg - tja - jeg har mest lyst til bare sofa, men tror jeg vil have godt af frisk luft. Der er en del blade foran huset, der trænger til at blive fejet sammen........ Der er ikke meget "overskudsmor" over fruen her p.t.

Min gave fra Operation Påskeglad. En lille toilettaske - eller måske til rundpinde i strikketasken ;-) Jeg er rigtig glad for den. Det er en herlig skik den Operation Påskeglad.

12 comments:

Anonymous said...

Først´: God bedring.
Dernæst: Jeg tror din/jeres gave vil skabe lykke :-)
Slutteligt: Fortsat god påske

Tine said...

Hvor er den høne da blevet"fantastisk" :-)
Jeg glæder mig også til at se hans ansigt imorgen!
Det er bestemt ikke noget han venter, hverken gæster eller høne :-D

Tine said...

P.S. Ses imorgen :-)

Lin said...

Den hoene er da sjov. Da jeg saa den kom jeg mere til at taenke paa teahaette end paa vin. Dobbelt anvendelig. Og saa rigtig god bedring til dig. Haaber du er kommet til haegterne igen til partyet.
Rigtig god paaske.

Lea Poulsen said...

Hvor er den bare flot!
Og sjov!
Jeg bliver helt vild med alle de høns man ser alle vejen, måske jeg skulle stille spaden og lave lidt sjov med pinde, i stedet.
God bedring og fest.

Jane said...

Kylle-rylle er da helt fantastisk :-)
Jeg er sikker på modtageren bliver lykkelig :-))
Og så håber jeg da at du får det bedre, så du rigtig kan nyde festen og resten af påsken.

Berit said...

En høne skal jeg også ha' lavet inden længe - en god gave til manden som har alt! Der er et brev på vej til dig - omsider - God Påske!

Anita said...

Nej, hvor er den sød din høne. Den vækker helt sikkert jubel.

Lykke said...

Den er da skrækkeligt sød, den høne, den skal nok blive godt modtaget.
Håber du snart bliver frisk igen!

Irene said...

Hvor er det synd du er sløj i din ferie:-( Hønen er da bare skøn!

Helle : said...

Håber han blev glad for Kylle rylle :-) Rigtig god bedring !

Karina said...

Herlig høne! Den kan man da kun blive glad for og i godt humør over :-) Lises Cape er godt nok også blevet fin og meget meget lækker. Kan godt forstå at du også selv vil eje en, og sidst men ikke mindst rigtig god bedring. Det er bestemt ikke sjovt at ha' det sådan!!