Tuesday, April 27, 2010

Kjolesyning og haveidéer

Det bliver ikke til så meget strik i disse dag. Der er fokus på gallakjole. Ved første prøvning var den for stor. 2. prøvning var i går, og der var kjolen en smule for lille. Denne gang skal jeg heldigvis ikke ændret meget, men blot flytte lynlåsen en anelse ud. 3. prøvning er på lørdag, og der skulle den meget gerne passe! Eftersom kjolen er stropløs er det vigtigt at den sidder til, ellers falder den ned.......
Jeg kan slet ikke tåle alle de havekataloger, der kommer med posten lige nu. Jeg får lyst til at købe det hele!!! Vi snakker også om mexicansk ovn til at varme sig ved på terrassen

8 comments:

Strikkeheksen said...

Tænk, at du snart er i mål med den kjole, hvor er det godt gået - regner med, at du glæder dig helt vildt til at få "din tid tilbage" :-) Den ser meget lovende ud :-)

Noget at varme sig på i haven lyder særdeles tiltalende lige nu ;-)

Berit said...

Smuk kjole, som jeg er sikker på at modtageren vil bære med stolthed.

Ja, haven kalder - for mig mest til at opholde mig i, men jeg kan jo også godt lide at der ser pænt ud, så lidt må jeg hjælpe til.

Gitte said...

Lene - Du kan tro jeg glæder mig til at den er færdig. Heldigvis er modtageren meget tilfreds, og det er jo dejligt.
Jeps - vi spiste ude på terrassen søndag aften - og da mente vi at 4 mexicanske ovne ville være passende....

Berit - Tak. Heldigvis er hun rigtig glad for resultatet.
Jeg elsker at gå i haven ;-)

Sylvia said...

Det blir en flott kjole, Gitte. Du er så flink mad alt mulig.
Vi hadde en Mexicansk ovn for flere år siden (med en GEKKO på lokket, den var så fin!) Men så sprakk den første gang vi brukte den, så det må ha vært en feil på den. Jeg drømmer enda om en slik ovn, og jeg håper du får din.

Jeg er ikke hagemenneske i det hele tatt, og lar hagen min leve sitt eget liv. Jeg er mere en sånn der kaster ut en masse frø, for så å glede seg over hva som kommer opp sammen med ugresset. Så kan jeg sitte på terrassen og nyte mitt håndarbeide med et glass vin :)
Blomst på vei til deg....

nynne said...

Smuk kjole - tænk at du kan !!!

Jeg falder også i svime over alle de smukke blomster man nu kan købe - ved dog af erfaring at det her på matriklen ikke ender med specielt gode resultater - det kræver jo som bekendt at man vander dem, og det "magter" jeg ikke.

Helle : said...

Super kjole, det kan du bare det der !

Tine said...

Hvor ser den kjole da fantastisk ud. Jeg er simpelthen så imponeret over dig, Gitte! Sådan at kaste sig ud i sådan et projekt. Det turde jeg ikke, selvom jeg har syet i mange år.
Glæder mig til at se den med indhold :-)

Lin said...

Havekataloger kan faa det til at krible i fingrene. Heldighvis er sol og varme indenfor raekkevidde.
Hvor er du altsaa bare modig. Taenk at gaa i gang med saadan en kjole. Modtageren kommer til at skylde dig evig tak.