Friday, September 17, 2010

3 små hurtige armbånd

Lise har været til dobbelt fødselsdagsfest i dag. Søren har ofte fået hjemmestrikkede mobilsokker (med penge i) med som gaver, og jeg synes det er hyggeligt at "krydre" gaverne med noget hjemmelavet - så jeg hæklede armbånd. Det grå med sølvknappen blev nu til Lise selv til hendes nye kjole.
Vi var til festuge i Århus, og nåede knap at få sat os ned med friske fadøl og appelsinjuice, før Lise fik væltet det hele ned over sig! Så gik vi i Magasin (eneste butik der var åben), barnet blev ekviperet med tørt tøj, og vi nåede at hygge os i festugen. Kjole og gamacher har hængt på hende siden, og passer lige til en lille sort trøje jeg har strikket tidligere.
Ellers er dette nok den mest fredelige fredag jeg kan huske i mands minde ;-) Lise blev afleveret til fødselsdag, og manden kørte Søren til badmintontræning. Jeg havde 2 timer helt for mig selv fredag aften! Inden jeg kom hjem havde jeg masser af planer med symaskiner og meget mere, men det blev nu til oprydning, vasketøj og så lidt afslapning i sofaen med strikketøj. Symaskinen må vente til i morgen eller søndag.

6 comments:

Eva said...

Men nu er der jo også ryddet op, så du kan sy med god samvittighed. Det lyder som en dejlig fredelig aften.

Jette said...

Hvor er de bare søde....

Lise said...

De er søde - mon man kan lokke en opskrift ud af dig?

nynne said...

Jeg ynder også at give hjemmelavede gaver med til fødselsdagsbørn - søde armbånd.
God weekend
Nynne

Sylvia said...

Er det ikke godt å få ryddet opp? jeg tok et raus her hjemme i går kveld, før vi dro ut med noen venner på konsert med Irsk musikk. I dag hygger jeg stille med strikketøyet ;)
Hjemmelagede gaver er veldig fint å gi bort. Jeg gjør det ofte.

uff, så uheldige dere var da Lise fikk helt brus over seg på bytur. Godt butikken var åpen.
Vi dro til Oslo en gang med buss, og venninnen til Sophia kastet opp på dem begge. Da vi kom frem var vi nødt til å handle nye klær til dem.
En liten pakke med knapper er på vei til deg......

kludemutter said...

Det er da nogle heldige fødseldags børn ;)

Yt.