Idéen er godkendt af manden - og bliver en del af menuen d. 26. februar. Vi holder 8 og 12 års fødselsdag samt kobberbryllup som brunch. Jørgen og jeg er mere til det uformelle end til en middag med suppe, steg og is ;-)
Formene smøres med olie, der ligges et stk. parmaskine i og slåes et æg ud ned i midten. Bages ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Nu skal jeg bare lige ud og købe en muffinform mere, så jeg kan lave 24 ad gangen i ovnen.
12 comments:
Det var da en rigtig god ide. Det skal jeg prøve i løbet af ugen.
Lækkert, arrangementet lyder rigtigt hyggeligt.
Møf!
Det ser lækkert ud!
Bliver skinken sprød? Jeg tænker straks på, hvor sej parmaskinke kan være at skære i, men hvis den bliver sprød, er det en helt anden sag.
Ann - skinken bliver sprød og lækker ;-) prøv du bare.
Jeg laver dem tit til brunch, og jeg kan varmt anbefale at lægge en skive tomat i bunden, bacon kan fint bruges hvis man er løbet tør for parma :-)
De ser ret gode ud :-))
Mmmmmm.... det så lekkert ut. Det må prøves!
Akurat nå har jeg bakt 2 kaker, og står nå klar med vaskekluten!!!!
Den maa jeg proeve.
Ja, de var altså bare lækre, jeg skal også ha´ dem afprøvet i praksis :-)
Tak for sidst - super hyggeligt som sædvanligt, selvom jeg nok synes, jeg måtte stå model til en del ;-) Sikken et skønt billede af Berit - hun ser så dejlig afslappet ud :-)
Det ser bare så dekorativt ud ! God ide Berit havde fået der.
Tak for sidst !
fantastisk god idé ..må vist afprøves :)
kh♥
Det var da en rigtig dejlig æg-anvendelse...tak for opskrift!
Tak fordi du afprøvede :-)
Jeg havde nemlig også tænkt at jeg ville lave dem en dag herhjemme.
Og en super god ide at lave dem til jeres kobberbryllupsbrunch :-)
Og tak for sidst!
Super hyggeligt som sædvanligt.
Håber ikke Berit syntes der gik for meget strikkeklub i den ;-)
Post a Comment