Saturday, July 16, 2011

Bea - min Bea ;-)

Bea fra Kim Hargreaves. Den er blevet lige nøjagtig som jeg havde forventet. Jeg er meget glad og tilfreds.

Faktaboks: Bea er fra bogen "Precious", og er strikket på pind 3 & 3½ med en tråd Drops Safran (bomuld - 9/10 nøgler fra lager) og en tråd Lace Weight fra Filatura di Crosa (merino uld - 1 nøgle). Jeg har strikket en str. medium, og har slavisk fulgt opskriften - med det forbehold at jeg har lidt læseproblemer engang imellem. Jeg forstår simpelthen ikke hvad fru HK mener..... og så gør jeg bare som jeg tror man skal.
Kanterne foran og ved ærmerne er med "Pico trim edging". Lyder rigtig smukt - ikke? Jeg må indrømme at da jeg begyndte synes jeg mest at det lignede klumper.... Resultatet er imidlertid blevet rigtig fint.
Det fine lille mønster "cluster" er let at lave.
Montering er der masser af - der strikkes ryg, 2 forstykker og ærmer. Ikke lige min kop the, men den var nem at montere, og ærmerne passede lige ind i indtagningerne på kroppen.



Summa summarum: Trøjen kommer til at hænge på mig resten af sommeren, og bliver ikke den sidste KH (Kim Hargreaves) model, der kommer af pindene her! Der er allerede slået op til en mere.

Jeg skal til Ry sammen med 2 veninder i dag - snak og en god frokost, og så går vi selvfølgelig i butikker. Ry har en fantastisk lille garnbutik. Jeg får lov til at snuse lidt (hvis der ikke er ferielukket), mens Jytte og Dorte venter med tålmodighed. De kender mig ;-)

20 comments:

Pia said...

Hvor er den bare flot. Rigtig sød model og fint mønster. Er vild med knapperne. Gineline forstår vist også at stå model, så rank en ryg. :-)

Lea said...

Den er også flot.

Kisser said...

Sød og flot :-)

Sylvia said...

Åååå, så flott den ble, Gitte. Smukt med de store knappene, det kledde modellen. Og jeg kan se at den passer deg perfekt!!
Får vi se den på deg også??

Jette said...

Det er bare en rigtig sød model,dejlig sommertrøjem og KH's modeller er bare lige til at gå til, minus er så al den montering. Er igang med Christina fra Whisper, tror også det blive et hit.

Fru Olsen said...

Hvor er det en smuk cardigan. Den kan jeg godt forstå at du er glad for. Og sikke flittig du er med pindene.

Lis said...

Smuk cardigan, flotte knapper. Du skal vel også vaske engang i mellem ??? Den er Jo hvid.... smiler.

Kh. Lis

Irene said...

Den er blevet fin din Bea! Håber du og veninderne havde en dejlig tur!

Anonymous said...

Skøn sag!!!

Fru Kahr said...

Sikke en flot sommercardigan. Knapperne er rigtig flotte.

God udflugt.

Strikkeglæde said...

Den er bare flot og knapperne klæ'r den

Helle said...

Den ble virkelig flott. Kim Hargreaves er virkelig god på det med litt feminine modeller. Syntes knappene gjorde den litt tøffere som passet fint mot det sarte hvite.

Sigrid S. Eriksen said...

Smuk og enkel, og alligevel så mange finde detaljer. Håber hende KH snart begynder at akrive på dansk ;-)

Kludemutter said...

Hvor er den bare fin og feminin ;)

Yt

Ann said...

Smuk cardigan, der bare lige er dig med den hvepsetlaje!
Det er vel Birthe Sahls knapper, tænker jeg. Købte du ikke for nylig på en tur til min nordlige ende af landet?
Håber, du fik købt fibre i Ry. Birthe P har vist ikke ferie for tiden - hun spinder med i en spinde-KAL - Tour de Fleece, så hun ser vel fjernsyn og har travlt med at spinde op og ned ad bjergene.

Strikkeheksen said...

Hvor er den blevet skøn, Gitte og meget, meget smuk med de knapper :-) Jeg synes Kim Hargreaves modeller ofte sidder meget bedre end andet strik, fordi der altid er sømme i siderne. Jeg er også superglad for min Carrie - det er jo samme model bare med forskelligt mønster på skødet - den bliver også luftet flittigt :-)

nynne said...

Wauw hvor er den flot,kan godt forstå du er tilfreds !

Berit said...

Den er blevet rigtig lækker!

Håber, du havde en god tur med veninderne.

Kirsten Amstrup said...

Ja, Kim Hargreaves er en skøn strik-designer, og hendes opskrifter har altid god pasform og sammenhæng. Bea her er blevet rigtig sød. Er knapperne fra Birthe Sahl?

Gitte said...

Tusind tak for de mange pæne og rosende kommentarer ;-)

Knapperne er kokosknapper - og altså ikke Birthe Sahl. De er købt i Citystoffer i Århus.