Sunday, July 31, 2011

Det var det.....

Det var det. 3½ uges sommerferie er slut! Jeg kan slet ikke forholde mig til at det er arbejdsdag i morgen. Men - sådan er det. Jeg trængte rigtig, rigtig meget til ferie - og den har gjort godt. Så det er vel ikke så slemt, at i morgen er almindelig arbejdsdag ;-)

Den sidste uge blev henlagt til Mols i dette skønne sommerhus, hvor vi nu mest opholdt os på terasssen. Vi var heldige med det danske sommervejr. Sol fra morgen til aften.

Nu er vi hjemme igen - og forsøger at lade op til mandagen. Heldigvis var det lidt tid inden skolen og ungernes sportsaktiviteter begynder, så der er basis for nogle rolige morgener og afslappende aftener et stykke tid endnu.

Der strikkes fortsat....... på Ærteblomst fra Close.

9 comments:

Camilla said...

Den kjole ser virkelig flot ud, jeg er meget spændt på at se den færdig. Helst på :-)

Susannes syslerier said...

Lækker lækker ærteblomst. Det ser birkelig godt ud. Har kigget flere gange på den i bogen, og den er på min førsteprioritede to-do-liuste. Hvad garn har du valgt? og holder det i forhold til opskriften/strikkefasthed?

Gitte said...

Tak Susanne. Jeg håber den bliver god.
Jeg har strikket den i garn fra Garnudsalg.dk.
Den sorte er Uld/Cashmere - 28/4 og der har jeg brugt tre tråde i startkanten, og så ellers 2 tråde.
Den råhvide er også fra Garnudsalg, men ud over det er en uldblanding ved jeg ikke rigtig. Garnet er til en ca. p.2,5, så der strikker jeg også med dobbelttråd.
Strikkeprøve har jeg ikke lavet, men jeg tror den holder strikkefastheden nogenlund.

Susannes syslerier said...

Hej Gitte! Tak for det hurtige respons. Så tør jeg også godt kaste mig ud i at bruge noget andet, end lige det, der stor i opskriften :-) - vil lige lurer Wellers uld/cashmere.

Gitte said...

Selv tak ;-)

Strikkeheksen said...

Åh Gitte, der ser skisme dejligt ud - altid lidt vemodigt, når en god ferie slutter, men så er det vi må vende blikket mod en hverdag, der faktisk slet ikke er så tosset endda, ikk`? ;-)

Ærteblomst bliver da vist fuldstændig forrygende :-) Og du er godt nok nået langt :-)

Helle said...

Er så spent på kjolen. har nå skaffet meg strikkeboken Close, og skjønner hvorfor så mange har latt seg inspirere av den. - ja, det kan være tøft å begynne på igjen etter ferie. Man må bare beholde den gode følelsen så lenge man kan for å lade batteriene lengst mulig.

Lea said...

Åh, din Ærteblomst bliver så smuk!

Du må vise mange billeder når den er færdig - med det fede "tilbehør" i skind naturligvis (altså, kan man kalde støvler og jakke for tilbehør?).

Sommerhuset ser også superskønt ud, men jeg kan næsten ikke få øjnene fra Ærteblomsten - håber den er lige så fin at strikke som den er lækker at se på!!

Tine said...

Lyder til i har haft en forrygende ferie.
Afslapning og strik, kan man ønske sig mere? :-)