Wednesday, February 22, 2012

Den sidste snoning....

I dag fik jeg en mail om alt var vel, siden jeg ikke havde været på bloggen så længe :-) Det er dejligt at der i den grad er nogen som bekymrer sig om en. Og så må jeg jo hellere komme igang igen.


For - jeg er da i høj grad i live! Og har sandelig også fået strikket. Der ligger en Katharine Hepburn Cardigan til montering. Det gik hurtigt at få produceret 2 stk. 3/4-lange ærmer.

Jeg har bare ikke nået at få taget billeder i dagslys, og så bliver det sådan nogle halvkedelige billeder som jeg bringer her, sammen med et billede af min dejlige yngste-unge, som blev 9 år i lørdags. Og hun skal selvfølgelig også lige have en hilsen incl. billede på bloggen. Det ved jeg hun sætter pris på. På nær manden, som helst ikke vil afbilledes, så er bloggen blevet en del af familielivet.

Lise og Søren bagte chokoladekage med smeltet mørk chokolade i lørdags til dessert efter aftensmaden. Uhm - den smagte. Det er fantastisk med en søn, der har madlavning i skolen.


 Lise nåede iøvrigt inden vinterferien at kælke på maven i hendes nye vinterjakke. Det havde knapperne ikke godt af. De har fået nyt betræk, og ifølge Lise er de faktisk pænere nu end før :-) Søde pige. Jeg har klippe nogle cirkler i bomuldsstof der er lidt større end trykknapperne, lavet en rynketråd og har trukket dem over knapperne på jakken.


9 comments:

Uldbegavet said...

Den bliver så smuk din cardigan, jeg glæder mig til at se den færdig.
Tilykke med din store pige, det er utroligt som dine børn ligner dig.

Anonymous said...

Tillykke med din datter. glæder mig til at se cardiganen i dagslys.

Mvh Maibritt

Strikkeheksen said...

Det manglede da bare :-)

Jeg har jo sagt det mange gange før: De er altså dejlige de unger - men det er vel heller ikke det rene tilfælde, vel ;-)

Katarina Hepburn bliver så flot, så flot - jeg kan faktisk huske, at jeg syntes den var lidt irriterende at sy sammen - det kan jo komme over selv den bedste ;-)

Absolut genial løsning med knapperne og Lise har ret, de er da så meget pænere :-)

Strikkeheksen said...

UPS, der var jeg for hurtig: Tillykke med den skønne pige :-)

Lis said...

Tillykke med din store pige.

Smukke knapper du har fået monteret der.

Og din cardigan glæder jeg mig også til at se færdig.

Kh. Lis

Frøken Tina said...

Dejligt at se et indlæg fra dig - og hvor er den flot din cardigan! Knapperne - fin løsning - og jeg kan super godt lide de prikkede! Tak for tippet!

Berit said...

Tillykke med Lise!

Vi må se din cardigan i dagslys, for den se så flot ud.

Jeg nyder også godt af, at Mai har madlavning i skolen.

Annelise said...

Hold da op hvor bliver en flot trøje, og du har ganske ret i at det er svært at tage billeder om aftenen, man får ikke de rigtige farver frem især ikke mørke farver, men man kan jo ikke altid strikke i råhvidt som jeg næsten altid foretrækker i dens slags strik. God idé med overtræk af knapperne.

Sylvia said...

Gratulerer med Lise. Og jammen ser jeg at hun har blitt et år eldre!
Din cardigan bliver flott, og nå er det lysere tider i møte, så du kan få tatt noen fine bilder igjen.
Jeg har nytet min ferieuke, og har samlet opp krefter igjen. herlig!!
God weekend!