Saturday, June 9, 2012

Jeg strikker striber - sommerkjole nr. 2

Jeg havde godt nok svært ved at finde gnisten i starten, men den er kommet nu, så jeg strikker stribe på stribe på stribe på stribe.......


Modellen er "Rækkevidde" og det er rigtigt tv-strik, som heldigvis også kan bruges i morgen, hvor huset bliver fuldt at skønne strikkende kvinder :-)


Jeg er igang med at planlægge menuen, og en indkøbsliste er udfærdiget. Jeg har "fodret" min egen gær hele ugen til hjemmebagt brød. Dejen bliver rørt sammen i aften, og så skulle den gerne være hævet i morgen tidlig - ellers kan det være jeg ringer, og beder en om at køre forbi en bager......

Jordbærrabarber i haven skal forvandles til en sommerkage.

Onsdag var jeg på aftentur sammen med kollegaer - i biografen og på restaurent. Filmvalget - Prometheus - bar præg at at mændene er i flertal. Jeg har aldrig jeg set en Alien film (I ved dem med Sigourney Weaver)! Det kom jeg så til - en helt ny en, der tidsmæssigt ligger før de andre "gamle" film. Eller det vil sige næsten, for jeg sad med hænderne foran øjene ca. 25% af tiden :-) Jeg er altså bedre til tøsefilm.

Sådan en var jeg også inde og se med en veninde for ca. 14 dage siden (The Vow). Det var jo ikke en film man behøver at tænke dybe tanker over eller som bliver skrevet ind i filmhistorien, men den var da sød.... Dorte og jeg var alderspræsidenter! Vi blev enige om, at det var godt at Lise snart er så stor at hun kan komme med. Hun kan bruges som "alibi" :-)

9 comments:

Citronmoster said...

Hvor lyder det hyggeligt med et hus fuld af strikkende damer. Søde striber du har gang i :)

amstrik said...

flot kjole d har gang i, har været lidt rundt her, og hold da op hvor d har lavet nogle fede kjoler.

Fru Kahr said...

Spændende med dit surdejsprojekt.

Sådan et stykke tv-strik er bestemt yderst velegnet til en omgang strik & snak.

Vi ses.

Uldbegavet said...

Rækkevidde er bare et rigtigt Tv projekt, så det er hyggeligt at sidde med, når man har huset fuldt af strikkesøstre. Jeg håber I får en god dag.

Kirsten Amstrup said...

Jeg gad altså godt smage din sommerkage :-)
Og Rækkevidde bliver jeg mere og mere vild med. Har lige set en færdig udgave hos Uldbegavet - nu glæder jeg mig så til at se dig i din.
Den model vinder virkelig ved nærmere bekendtskab, synes jeg. God arbejdslyst og god fornøjelse med "søstrene".

Sylvia said...

Du er heklta på å strikke kjoler, er du ikke, Gitte? Hvor mange har du strikket det siste året?
Men de blir flotte alle sammen, og du kler dem så godt!
Så spennende med surdeigen du har laget.
Jeg hadde en gang en slik surdeig til en kake, hvor man skulle ta en del selv, og gi en del videre....og slik gikk den på rundgang. Det var morsomt, og det var en deilig kake.
Blir spennende å høre hvordan brødene og dagen ble.
God søndag.

Lea said...

Jeg håber I har haft en helt vidunderlig dag idag!!!

Rækkevidde er SÅ lækker; jeg glæder mig meget til at se dig i din (og jeg arbejder stadig på at få lige så god kjolefigur som du har - og så skal jeg da også snart strikke Rækkevidde!!!)

Helle : said...

Skønt med sådan et strikketøj, både til tv og til snak. Den bliver rigtig skøn her til sommer(hvis den kommer)

Håber i har hygget jer, øv at jeg ikke kunne være med, men sådan er det jo når man er optaget til anden siden de fleste søndage. Bare vi kunne skifte lidt mellem lørdag og søndag.

Knus
Helle

GrenDesign said...

Skønne farver - jeg kan godt lide det lidt maritime i dine farver. Glæder mig til at se den færdig - mon du allerede er ved at være det? Du plejer at være speedy ;-)))