Monday, October 8, 2012

Blå skyer med lidt nathimmel omkring.....

Jeg havde SÅ svært ved ikke at slå op i vinrødt garn her i weekenden, men jeg holdt fast, og strikkede videre på Ærteblomst nr. 2. Jeg er nu igang med det første ærme.


Kjolen er ikke helt så klassisk som den sort/råhvide version, men tilgengæld ligner den navnet på garnet: "Bag skyerne", og skyerne er rammet ind i mørkeblå nathimmel........


Lise og jeg var ude og samle ind til Dansk Røde Kors i går, og det gik godt. Et meget sødt par var igang med hjemmebag, og vi fik en pose med 2 lækre chokoladescones. Men for pokker da - hvor vi frøs da vi efter lidt mere end 3 timers indsamling kom hjem. Det blev til en eftermiddag på sofaerne under dyner med frokost, scones, dvd og for mit vedkommende strikketøj - og så ikke ret mange andre aktiviteter.
Vi så iøvrigt Boog og Elliot 3. Jeg gider efterhånden ikke tegnefilm, men lige præcis Boog og Elliot - de er altså sjove.....

Mændene - tja - nu spiller Søren bordtennis, og Jørgen tilbragte en søndag i en hal, mens sønnen og en kammerat spillede turnering.

10 comments:

Anette Jensen said...

Det bliver en flot kjlole og fine farver du har valgt.

Balles Bazaar said...

Hvor er den flot din blå version. Personligt synes jeg den er endnu flottere end den sort/hvide. Hatten af for din produktivitet og standhaftighed overfor den pirrende vinrøde trang.

Susannes syslerier said...

Den bliver jo mindst ligeså smuk som den første ærteblomst, du lavede.

Eva said...

Meget smuk kjole.
Hvor er det fint, at I bruger en halv søndag på at samle ind til Røde Kors. Hatten af for det. Jeg "nøjedes" med at putte i bøssen.....

Sigrid S. Eriksen said...

De er så fantastiske dine ærteblomster, og måske en vinrød cardigan ville være smuk til de blå natteskyer.

Uldbegavet said...

Den bliver lige så flot som den sort/hvide. Sejt at du samlede ind for røde kors.

Lis said...

Den er bare flot. Jeg er helt vild med farverne. Rigtig gode her til vinter, så kan du også få brugt dit røde halstørklæde fra sidste år.

Kh. Lis

Sylvia said...

Selv om jeg ikke er til blått, synes jeg denne blir fantastisk flott, Gitte!
Tenk at du holdt deg til denne, og ikke begynte på det vinrøde garn!
Jeg er kjempesliten i bena! Vi har arrangert strikkecafe i kveld, og jeg har hatt høye heler på i hele dag. Nå frister det med en lang natts søvn under dynen.....zzzzz

Vibekes lille ullne said...

Kjolen blir lekker! Jeg så inspirert til å strikke kjole når jeg titter inn i bloggen din. Og det selv om jeg så og si aldri bruker kjoler. :)

Helle said...

Så godt at du ikke la bort erteblomst. Den blir så nydelig!

Skjønner det der med glede og nytt garn. Kan bli helt euforisk når jeg kommer inn i en godt utstyrt garnforretning. Datteren påstår at jeg både hyper-ventilerer og blir litt besatt i slike stunder.