Tuesday, November 6, 2012

Lopper og mus......

Der bliver ikke strikket så meget her for tiden. Jeg arbejder og arbejder. Det bliver forhånbentlig snart bedre, men i de sidste 2 uger har jeg simpelthen været for træt til at strikke, når jeg endelig kom hjem. Mange aftener er arbejdet fortsat hjemmefra på PC'en, ligesom weekenden også har været i brug. 
 
Måske trænger jeg også til en pindepause :-)

I mellemtiden har vi haft både lopper og mus (- heldigvis ikke lus!).

 
Det viste sig at Bastian (hunden) var fuld af lopper, så rengøring måtte til, og han fik en "kur" i nakken. Han har ikke kløet sig, men ved en trimning begyndte de at pible frem - små sorte banditter. 

En aften i sidste uge kom Søren løbende ind i stuen: "Mor og Far, der er en mus på mit værelse!" Her melder min "bedre" halvdel fra. Ikke om Jørgen ville være med til at fange. Det gik nu let. Musen kravlede bag et skab. Vi sendte Bastian - fyr og flamme - ind på den ene side, og så havde vi et syltetøjsglas på den anden side. Musen valgte klogelig glasset. Søren sørgede for huller i låget, og musen fik et stort stykket ost, hvorefter den blev kørt (i bil) ca. 3 km væk og sat ud på en mark, så den forhåbentlig ikke finder "hjem" igen.
 
Søren ville så gerne beholde musen..... Men NEJ!

7 comments:

Sylvia said...

Ho ho...mus i hus!!! Det har vi også hatt tidligere. katten er jo en god musefanger, og tar gjerne med byttet inn...i levende tilstand. Om det var katten eller om musen selv hadde krøpet inn vinduet, det vet vi ikke, men Aron våknet en gang med at noe kravlet i håret sitt....og ristet lett med hånden. Det sa "dunk" da "det" ramlet ned, og jammen var det en mus!!! Heldigvis har vi ikke opplevd det igjen.
Han kunne da få beholdt musen, synes jeg........ :) Søren, altså!

Lis said...

Godt i fik den mus jaget fra huset af. Uf sådan en vil jeg heller ikke have i mit lille hus.

Kan du ikke få en medhjælper, så du ikke skal bruge så mange timer på arbejdet ? Måske en af de ledige, som snart falder for dagpengene.

Kh. Lis

Anonymous said...

Ho,ho, ikke greit når man får ubedte gjester. Så flott at dere kjørte musa bort og hun fikk leve videre i naturen.
Så må du ta vare på deg selv.
Ønsker deg en god uke videre.
Hilsen Ann-Jorun

Tine said...

Husk nu at passe på dig selv, Gitte!

Der er altså noget med dyr i jeres familie.
Husker noget med en sød lille frø på Fanø ;-)

Karen S, Lykkefanten said...

Det var da en usædvanelig human håndtering af den mus!
Uf, jeg ville have gjort som din mand :)

Uldbegavet said...

Uf hvor væmmeligt, men når det skal være, så var det da godt, at det ikke var en rotte.

Lin said...

Nej, mus, der er graenser hihi. Godt I fik den vaek puha, jeg gyser ved tanken. Og lopper, godt de der draaber findes. De holder os gudskelov loppefri.