Friday, December 7, 2012

Snowdrop som kjole

Jeg må vel til det - blogge lidt. Jeg har virkelig nogle hårde dag for tiden, og selv om jeg holdt fri torsdag, så har jeg alligevel arbejdet minimum 45 timer i denne uge. Torsdag gik med frisør, kiropraktor, julegaveindkøb og så fandt jeg en sølvtrøje til Lise. Lise var i Den Gamle By med klassen. Jeg hentede hende der, og efter lidt julehygge mellem de skønne gamle huse fint dækket med puddersne, tog vi på strøgtur og cafe. Jeg var såmænd lige så træt efter den dag som efter en arbejdsdag :-)

Jeg når ikke ind på bloggene for tiden, og får ikke kommenteret. Beklager. Jeg vil så nødig gå glip af noget, så send mig lige en mail, hvis der er noget jeg skal se :-)

Og så til kjolen:


- Godt nok kalder Helga Isager den for "Kjole fra 1920'erne" - men det er vel en forlænget Snowdrop :-)


Den er klar til brug - vasket (kom ud af vaskemaskinen som ankellang), blev trukket i facon og tørret.
Ud af "anstrengelserne" er kommet en kropsnær kjole, som jeg bedst kan lide det. Jeg synes det giver den et pift med bæltet, men den kan fint bruges uden.

Faktaboks: "1920-kjole" fra Helga Isagers "Strikketøj". Kjolen er strikket af Tvinni-resterne fra Regnvejrsdag + ærmerne er klippet af og trævlet op (resten af kjolen bliver også trævlet op) samt Alpace 1.
Kjolen er modificeret noget. Jeg har kun taget 1/3 masker ud på ryggen i forhold til opskriften, og så ser det sådan ud (farven er helt forkert!!! - men mønsteret kan ses):


På forstykket har jeg gjort som der står. På en måde har jeg "strikket plads" til barmen (- Sylvia beskriver det så levende her :-). Lidt færre masker ville være OK. Efterfølgende er antallet af masker reduceret, så det passede til antallet på rygggen.


Derefter har jeg taget ud i siderne som der står i opskriften.

Manden var fotograf, og han er altså ikke helt så tålmodig/god til det som børnene........

Hot or not: Jeg tror jeg bliver rigtig glad for den.

Lise i Den Gamle By - selvfølgelig med hjemmestrikket hue. Hun var så glad for at mor kom forbi og hentede hende :-)

14 comments:

Lis said...

Den er rigtig skøn, ser også ud som om den er skabt til dig. Du og kjolen klæder hinanden.

Kh. Lis

Lydert said...

Flot flot kjole, du har da også lige figur til sådan en kropsnær en

monaelisabeth said...

Smuk kjole - og den sidder perfekt.
hilsen Mona

Birthe said...

Endnu en skøn kjole og den er jo perfekt til dig :-)

Eva said...

Den lækreste kjole...., og lidt misundelig på din nydelige krop uden "utilsigtede hændelser" må man vel gerne være?

Pernille said...

Hvor er den smuk! Og hvor klæder den dig bare godt!

Uldbegavet said...

Superflot kjole der passer dig perfekt. Godt du ikke tog så meget ud på ryggen, den sidder lige som den skal.
Sikke et arbejdsprogram du har. 45 timer om ugen lyder da helt vildt. Jeg kan godt forstå hvis du ikke har overskud til at blogge og kommentere.

Charlotte said...

Jeg synes, det er det fineste mønster på bærestykke, og som sædvanlig smuk model:-)

Pernille said...

Det er en rigtig flot kjole som sidder perfekt:-)

Strikkeheksen said...

Tak for sidst, Gitte - nu fik jeg jo set den "live" og den var rigtig fin :-)
Lise ser da også vældig tilfreds ud med sin seje hue :-)

Helle said...

Wow så flott du er i kjolen din. For en tålmodighetsarbeid som ligger bak. jeg skjønner ikke hvordan du rekker både jobb og strikk.

Når jeg har 45 timers uker så er det nok å lage middag og sette på en maskin med tøy før jeg tar kvelden.

(Nå bruker jeg også 2 1/2 til 3 timer på å pendle hver dag, så tiden rekker rett og slett ikke til for alt jeg har lyst til!)

Camilla said...

Hvid du kunne høre mig pifte, så ville jeg pifte efter dig! Sådan en kjole er kun smuk når den sidder på så vel drejet et model! Sikke en smuk skikkelse du har Gitte, alle kjoler ville elske at sidde på dig!

Anonymous said...

[p]qcc121011 ught that all the identity Ugg is produced by how the actual kick out "hugs" typically the wearer's foot and then your butt . Petite Nicole is partial [url=http://www.uggssbottespascher.com]ugg bottes[/url] in the direction of the gentle yarn boots but tall and slim Paris will decide on the black ski boots of the paints coat . We will examine what they're just and why people believe every [url=http://www.uggssbootscanada.info]ugg boots canada[/url] woman is required to own a combine . [url=http://www.uggssbottespascher.com]ugg bottes pas cher[/url] cheapchristianlouboutinuk . Another [url=http://www.uggssbootscanada.com]ugg canada[/url] highlight for this style is its first appearance of deep Atlantic color only from UGG Australia . "UGG Australia" are the [url=http://www.uggssbottespascher.info]ugg pas cher femme[/url] only words printed in the center of the box . The Ugg boots are like the Japanese wooden slippers and the cowboy boots from that are trademarks of their respective countries . So if you are planning to buy some such shoes, you can have a look at outlet stores in a [url=http://www.uggssbootscanada.com]ugg boots canada[/url] person's areas first.[/p]

Mical Lamp said...
This comment has been removed by the author.