Tuesday, December 25, 2012

Vi nåede det....

Så blev det alligevel jul i det lille hjem.
Den 23. var der hektisk aktivitet. Jørgen handlede de sidste madvarer og tilbragte resten af formiddagen i køkkenet med at forberede julefrokost. Søren, Lise og jeg sørgede for at stuen blev ommøbleret. Juletræet flyttede ind og fik pynt på.


Kl. 14. kom gudmor. Det har været en tradition i mange år at hun "bærer julen ind". Ungerne glæder sig så meget til hun kommer for så er det RIGTIG JUL. Ditte havde stridt sig gennem snestormen på gåben, og indhyldet i grøn hue og halstørklæde samt rigtig meget sne lignede hun næsten er levende juletræ :-)

Søren er ved at udvikle sig til en rigtig handyman :-)


Endelig kom d. 24. december. For første gang fik Lise ingen legetøj. Jeg var lidt spændt på hvordan hun ville tage det - hun er jo kun 9 år - om hun ville blive skuffet. Det gjorde hun absolut ikke. Hun elskede sine bløde pakker. Lidt af gaverne kan ses her (nattøj og morgenkåbe).
Søren - det handler jo kun om PS3 og spil! Bastian - et kødben med kyllingesmag er lykken.


Min julegave. En overlocker. Jeg ved slet ikke hvordan sådan en virker...... Men jeg glæder mig til at sætte mig ned og bruge tid på den.


Glædelig jul til alle i blogland.

10 comments:

Eg said...

Glædelig jul til jer også, selv om selve dagen er overstået.
En overlocker er en dejlig ting, når du først har lært den at kende ved du slet ikke hvordan du kunne leve uden. Men den skaber også et nyt behov.. en coverlocker, for med den kan du få tingene til at se prof. ud.

Forsat god jul

Lis said...

Glædelig jul til jer fra mig.

En par dejlige billeder.
Her fik sønnen legetøj, men jeg tror også det er ved at være slut nu, for det var mest lego.

Fortsat god jul og hygge.

Kh. Lis

Gitte said...

glædelig jul til dig,og den overlocker skal du nok blive glad for,jeg har en monster gammel en,og det bliver altså så fint når det ikke ser trævlet ud

dqpage said...

også glædelig jul til dig og din familie.
hilsen Mona

Eva said...

For den da, sikke en julegave til dig!!!! Du bliver så glad for den (når du lige har lært den at kende, altså). Jeg har en meget billig model, som ikke er vildt god, men jeg elsker den alligevel.

Uldbegavet said...

Glædelig jul og godt nytår. Dejlige billeder du har taget. Tillykke med den nye symaskine. Håber du bliver glad for den.

Strikkeheksen said...

Rigtig glædelig jul, Gitte - den overlocker skal du nok hurtigt kunne sætte dig ind i og så er det jo spændende, hvad der kommer ud af det :-)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Helle said...

Den overlock maskinen kommer du til å "elske" når du først får satt deg inn i hvordan den fungerer. Den kaster over og renskjærer på samme tid, noe som er veldig tidsbesparende. Så, kanskje vi får se litt mer fra symaskinen din i 2013?

Fortsatt god jul til deg og dine. :)