Thursday, May 9, 2013

Ny sommerfrakke og torsdags syslerier

Min nye sommerfrakke - egentlig var det kun Lise der trængte, men denne kom altså også med hjem, da jeg var på strøgtur i sidste uge. (Lise fik rigeligt.....)


Sådan en torsdag formiddag, den kan da sagtens tilbringes ved symaskinen. Jeg er blevet optændt af en sy-ild. Nu skal der ske noget. Gad vide hvor længe det holder?????
Symaskinen har været til eftersyn, og syr som en drøm. Den havde det lidt svært efter at jeg kom til at sy gennem tommelfingeren!


Den nålestribede kjole skal gøres førdig. Jeg måtte på nettet for at finde ud af hvordan man syer en usynlig lynlås i. Bagefter så skal der syes en nederdel. Måske også nogle bukser. Da Lise og jeg var på strøgtur var jeg på jagt efter nogle smarte bukser. Nogle af dem i mønsteret stof. Men, men, men....... De er alle med meget! meget smalle ben. Mine lægmuskler kan slet ikke være der. Æv, hmfff, snøft!


Lise har brugt formiddagen til at gøre rent i kaninburet. Den er altså utrolig kæle - den kanin. Det er nu kun Lise, der kan få den til at ligge på ryggen som en anden build a bear bamse.

Søren? Han tog afsted til Tunø i morges. Ham ser vi først igen søndag aften.
Tusind tak for de søde hilsner til Sørens konfirmation.

4 comments:

Lin said...

Laekker frakke. Godt du fik den med hjem.
Kan du have en rigtig god sydag.

Uldbegavet said...

Flot frakke og lige din stil tror jeg. Den klæder dig garanteret godt.
Jeg er vild med din Sadie fra sidste indlæg. Den bliver supersød.
Utroligt at man kan få en kanin til at lægge sig sådan.

Xanita said...

Jeg tænker altså ret ofte på din lille episode med symaskinen her for tiden, da jeg er ved at sy nogle sofapuder (ca. mit første syprojekt nogensinde)

Eva said...

Sikke en fin frakke.
Jeg er altså imponeret over, hvor meget lækkert tøj du får lavet til dig selv.