Sunday, January 12, 2014

Et nyt år indledt med tørklæde strik og kjolesyning

Julen varer længe.... I hvert fald her på bloggen :-) Nu skal der andre boller på suppen. 2014 er godt igang og der strikkes og syes. Jeg er startet ud med et Camomille nr. 6 - denne gang i striber. Mørk bordeaux og koksgråt, med koksgrå blonde, der skal passe til kjole jeg skal til at sy.


Og et halstørklæde til Kaffe Fassett-kjolen "Lidiya". Mønster strik i begge ender, sort ind imellem, og så skal der enten pompom'er i mange farver eller kvaster i enderne. Det gik hurtigt i starten, men så gik jeg død i det kedelige ensfarvede strik. Det kan være tørklædet tager længere tid at strikke end kjolen.


En kjole i uld/silke. Modellen er en blanding af et Ottobre mønster og et mønster tegnet af efter min ynglingsnederdel. Jeg mangler alt sy-arbejdet i hånden. Kjolen skal bruges med et sort lakbælte i taljen.


Når et år er gået er der behov for lidt Eftertanker og nytårsløfter:

2013 var (bortset fra holdet i ryggen) et dejligt år. Søren blev konfirmeret og vi havde en fantastisk dag alle sammen. Kælderen er næsten færdig. Nu mangler der stort set kun maling på væggene.

Nettid:
Hvorfor får jeg blogget så lidt for tiden? Jeg må indrømme at både at skulle blogge og være på facebook - Det kan jeg ikke rumme. Så i 2014 vil jeg koncentrere mig om bloggen. Jeg bliver overvældet af de mange indlæg på facebook, og ender op med ikke at kunne overskue at følge med hverken på facebook eller på bloggene, og det er absolut "i blogland" jeg synes det er sjovest og mest inspirerende at være!

Strik:
Absolut ingen faste planer - det kommer, som det kommer. Men - "Dubai" fra bogen "8 tørklæder" står højt på min liste, og så må jeg indrømme et jeg er en smule inspireret af Liselottes Kashmir Cardigans

Motion:
- 8-10 km løb per uge
- Gulvøvelser 3 gange om ugen
- 32-40 km cykling per uge
- 2 gåture med hunden per uge (Bastian er også med på løbeturene)

P.t. går det fint med øvelser, løb og gang. Desværre blev jeg fristet og sprang ind i bilen i stedet for på cyklen et par gange i sidste uge på grund af regnvejr. Regnvejr hjemad er fint, men helst ikke på vej til arbejde. Make up i strimer er knap så yndigt.
Målet er ingen hold i ryggen, og motionen holder kroppen i orden!

SÅ GÅ DOG HJEM.... 
Måske lidt kortere arbejdsdage og mere fritid i det nye år? Hjem senest kl. 16.30.
Det gik ikke for godt i den første uge..... Men håbet er lysegrønt.

Et forsinket godt nytår til jer derude.

9 comments:

Helle said...

Først vil jeg si tusen takk for hyggelige ord - verd mine kurs planer. Nå skal det sies at det har sine ulemper å være helt selvlært. Av og til gjør man ting fryktelig tungvint, eller så bruker man unødvendig mye tid på test & leiaren. :). Jeg ser sånn på det som min måte å utvikle hobbyen et skritt videre.

Men som jeg kjenner meg igjen i det du beskriver. :) Mange prosjekter og ønske om å dra tidligere hjem fra kontoret. Opplever at jeg har alles øyne i nakken om jeg forsøker å pakke sammen før 17.00. Men så klarte jeg det likevel 3 ganger i forrige uke. Håpet er med andre ord lysegrønt.

Flott kjole , den kommer til å bli så lekker sammen med Cammomille sjalet.

Sylvia said...

Enda et Camomillesjal!!! Det blir lekkert. Jeg bruker mitt ene ganske ofte.
Så fin enkel kjole du har sydd også.
Jeg synes du er flink til å trene kroppen, for å holde ryggen på plass. Jeg hadde vond rygg i forrige uke, og kunne ikke tenke meg å ha det sånn hele tiden.... Heldigvis gikk det over etter noen dager.
Jeg har en liten ting jeg skal sende deg, men har ikke fått sendt den pga. at jeg har vært syk. Men snart.....

dqpage said...

Sikke mange spændende og smarte ting du har gang i. Flotte projekter :o)

Uldbegavet said...

Dejlige ting du har gang i, dit camomille tørklæde bliver superflot i de 2 farver.
Jeg kan godt følge dine tanker om facebook/bloggen. Jeg har selv opgivet facebook af samme grund. Når tiden er knap må man jo prioritere. Der skal jo også være tid til strikning ;))))

Penille Hjortnæs said...

Rigtigt godt nytår til dig også Gitte!
Jeg glæder mig til at følge med i, hvad du finder på i løbet af 2014 :-)
KH
Penille

Eva said...

Godt med lidt tilbageblik og nye mål.
Og sikke smukke ting, du strikker.

Madam Munch said...

Godt Nytår, Gitte. Med så mange gode fortsætter må det blive et godt år.
Jeg kan kun være enig med dig i dine betragtninger ang. Facebook og blogning. På Facebook kommer der også så mange ligegyldige kommentarer og måske skulle mange tænke sig lidt mere om....

Tine said...

Smukke tørklæder du har gang i!
Og sikke en flot kjole du har syet.
Gode nytårs fortsætter/planer.
Håber at de fleste lykkedes for dig. :-)

Vi ses på søndag :-)

Birte said...

Sådan, så kender vi dig igen med en masse liv og energi. Ikke sikkert det hele bliver til noget, men så er der noget andet der bliver til noget. Har længe beundret alle de fine kjoler du får strikket, du må næsten have en til hver dag i måneden. Glæder mig til at følge dig i 2014