Monday, August 11, 2014

Lidt om sommerstrik, vinterstrik og vanskelige træningsforhold

Jeg strikker lidt på 2 projekter. Det ene er "Bluse med hulmønster" - nr. 2 - denne gang i sort (fra Boheme Strik), i tynd Isager Bomuld


Vinterbluse fra Hendes Verden i Geilsk tynd uld.


Jeg burde fokusere på at få sommerblusen færdig - mens der stadig er vejr til det. Men - jeg synes det er dejligt at veksle lidt.

Det er ikke helt let at lave butterfly sit ups med hund. Bastian mener bestemt at det er en leg han skal være med til :-).


Jeg har været rigtig god til at holde fast i mit motionsprogram i sommerferien - mellem 5-10 km hver uge er det blevet til + masser af mave og rygøvelser. I denne weekenden blev det til en løbetur lørdag morgen på 5 km og et cross fit program hjemme i stuen søndag morgen.
I det hele taget var det en rigtig dejlig og produktiv weekend. Den gik bare alt for hurtigt. Nu er jeg igang med 2. uge på arbejde efter sommerferien.
Heldigvis har jeg nogle feriedage til gode eftersom jeg var syg den første del af sommerferien - og det er altid dejligt at have noget til gode.......


Vores drivhus giver godt i år - høsten søndag gav godt - og der er flere hvor de kom fra. Det ser ikke helt så godt ud med peberfrugter. Jeg har plukket 2 peberfrugter og det ser ikke ud til at der kommer ret mange flere på planterne. Jeg glemte at fjerne de første blomster - det er vist noget med at det skal man?


8 comments:

Pernille said...

Produktivitet i stor stil, både strik, motion og grøntsager. Du er godt nok flittig og fine ting på vej igen fra dine pinde.
Bastian er en sød lille charmerende hund, som man vist ikke kan sige nej til :-D

Sylvia said...

Hei Gitte
Du strikker på så mye fint!
Den vinterblusen er såååå lekker, og minner om de fine kjoler med det samme firkantmønster på.
Jeg strikker Selmajakka nr to, og har to igjen......Ja, ungdommen bestiller, og jeg klarer ikke si nei.
Tror ikke dt blir noe julegavestrikking i år, for etter disse jakkene, skal det bli noe til meg selv!!! Jeg har jo garn og oppskrift jeg kjøpte på Garnstafetten i sommer. Nå bare ligger det der.
Flink du er til å trene. Men du MÅ vel pga ryggen? Jeg har ikke slike plager, så jeg trener ikke.......men skulle vel ha leet litt mer på meg.
Din hund er så søt. Jeg synes jeg ser han vise rundt når du trener, he he
Og jammen spirer det noe voldsomt i ditt drivhus. Det er morro å øste sin egen mat. Til neste år skal jeg ha enda flere urter, og noen grønnsaker. Agurk, tenker jeg på å ha.
God natt. Klem

anne marie vorsaa said...

Du strikker bare for meget ser din hund ud til at mene. Hihi kender det fra min kat, når han syntes jeg er forkedlig og har klappet alt for lidt på ham, ligger han sig på mit strikketøj, jagter garnet. Eller simpelhed kravlede op til mig og giver dig til st gnide sit lille hovde på mine hænder alt imens han forsigtig bider lidt i mine finger for kom nu . Klap på mig, nus mig.....
Fint drivhus du har, bare det var mit. Altid godt med grønt fra egen have.
To fine strikkeprocekter du har gang i. De ser dejlige ud på hver deres måde.

Fru Kahr said...

Det ser vel nok dejligt ud i drivhuset. Vi er ved at drukne i peberfrugter, men det er jo heldigvis et positivt problem. Det er ganske rigtigt, at man skal knibe de første blomster af, for at få dem til at give bedre.

Dorthe said...

Så flotte ting du endnu engang frembringer. Jeg er især vild med din sorte sommer bluse.

Nyd at Bastian er med til træning, - det giver en ekstra god træning, når der er vægt på..

Tine said...

Det er da vist ved at være en strikkesøster bluse ;-)
Berit, Dorthe og jeg har også strikket den.
Du er godt nok ihærdig med din træning.
Det beundrer jeg dig meget for!
Det burde jeg også gøre :-)

Helle said...

Så fort jeg ruller ut yoga-matten tar også husets lille hund det som et tegn på at det er tid for å leke. Sit-ups med hun på fanget er absolutt ikke å anbefale. Så flink du er som har holdt treningen ved like hele sommeren. Vi har riktignok rørt en del på oss når jeg har hatt overskudd, men på langt nær nok. Var på full styrketrening på mandag og har fremdels vondt...

Synes du får til mye i en travel hverdag. - Jeg har mer eller mindre gitt opp sommerprosjektene mine. Tror ikke at jeg rekker å få dem ferdige før høsten er her, så da kan jeg like godt strikke i ull. :)

Strikkeheksen said...

Det er altid godt med noget at veksle imellem :-)Det er et par dejlige projekter, Gitte :-)

Og så synes jeg nu godt, du kan lade Bastian være med til træningen - han trænger da også lidt ;-)