Saturday, August 2, 2014

Tøsetur med besøg hos Tante Grøn

Onsdag/torsdag tog Lise og jeg afsted på en tøsetur. Hun og jeg havde flere gang snakket om at det kunne være dejligt at udvide vores strøgtur/tøsehyggedage med en overnatning væk hjemmefra. Jeg fandt et billigt hotel tæt på strøget i Odense, og så hoppede vi på toget. Vi havde 2 dejlige dage.

Vi ankom til Odense ved 13-tiden, spiste frokost, gik strøgtur og tog ud til Friluftsbadet i Odense. Herligt stort med forhindringsbane. Lise Vandhund kom igennem den mindst 10 gange. Hjem til hotellet og ud at spise. Onsdagen sluttede med kortspil på hotelværelset. Torsdag gik vi en lille strøgtur inden vi skulle med toget hjem.

Note til mig selv: Lad være med at købe bikini i Kvickly! Indlægget i BH'en sidder efter en tur i vaskmaskinen i "klumper" foran. (Det opdagede jeg efter ca. ½ time i vandet i Odense. Så kom jeg op og sad derefter med håndklædet "diskret" viklet omkring mig og nød solen samtidig med at jeg holdt øje indtil Lise 2 timer senere havde fået nok :-)

Mor - hvorfor får jeg 2 sandwich? Det smagter rigtig godt - Hos Gertruds på Gråbrødre Torv - men vi måtte levne!


 Pizza i Vintapperstræde - anbefalet af en lokal.


Lene havde lige informeret mig om at Tante Grøn altså lå i Odense, og jeg måtte ind forbi. Sikken dejlig butik! Jeg havde lovet mig selv ikke at købe garn, og det holdt jeg. Til gengæld kom der knapper med hjem til den grå trøje og et PomPom strikkehæfte - jeg må strikke Confetti trøjen......


Efter vask og en lille trimning - vi er gode venner igen!7 comments:

Berit said...

Det ser ud til at have været en tur, som passede både mor og datter rigtig godt :-)

Gitte said...

Det var det :-)

Sylvia said...

En mor-datter tur er bare det beste!
Vi har til nå vært i Spania, Oslotur, shoppet i København, og på cruise til Kiel i Tyskland. I morgen drar vi på en ny tur.........
Dere må bare fortsette dere, også.
Jeg kan se at dre hygget.
Ps: jeg har vært to ganger hos Tante Grøn:)

Ulla said...

Det lyder som en hyggelig tur med datteren. Gertruds er min yndlingscafé her i byen. Jeg overvejer at tage datteren med en tur til Århus eller Kbh.

Eva said...

Sikke en tur. Knap så sjovt med bikinien ;)

Strikkeheksen said...

Orv I ser ud til at have hygget igennem, Gitte - hun er sådan en dejlig pige :-)
Tænk, at du kunne tage ind til Tante Grøn uden at købe Havblik - det kalder jeg vilje af stål ;-)
Åh Gitte - jeg kan se dig for mig - diskret viklet ;-)

Lin said...

Det lyser jo at I raahygger. Herligt.