Monday, December 5, 2016

Ormegraverpigens trøje no. 2 sådan da og en tur i skoven

Er der stadig liv i "den gamle blog" - jo lidt endnu. Måske lidt juleliv...

Jeg strikker - men slet ikke så meget som før, og der går derfor lang tid imellem at noget bliver færdigt. Derfor også lav rapporteringsgrad. Jeg er rimelig strikke monogam, og selv om der er gang i 2 projekter i noget meget lækker Madeline Tosh, så har fokus meget været på den røde "Ormegraverpigens nattrøje". Der er altså noget med 2 farve strik og strikketeknik. Mine arme kan bedre holde til det når jeg strikke med 2 tråde. Måske er det ikke muligt at holde/strikke se fast som jeg ellers gør.

Jeg mangler stadig en del montering på vrangen, men det har ikke været så uoverskueligt denne gang - jeg kendte jo ligesom turen...

I går så den sådan ud, og kun et par dage eller 4 fra at få knapper fra Birthe Sahl syet i:


Nærmere og nærmere målet med endt strikning


Det startede engang i september, med farvevalg. Der var flere forskellige muligheder. - Lise var med på råd
og valgte uafhængigt samme farve, som jeg egentlig helst ville strikke i. Og så gik jeg igang.


Manden (og et par stykker mere) undrede sig meget, for jeg sluttede den sidste af med at sige, at "det gjorde jeg nok aldrig mere...."). Og puf så var no. 2 på pindene og strikke nærmest sig selv, den ene aften efter den anden. Der skal tænkes, men ikke tænkes for meget.


Weekenden bød ud over et par løbeture, hentning af juletræ og masser af vasketøj, også på en frokost på Skovmøllem. En del af min fødselsdagsgave fra min mand.Vi lod morgenmad være morgenmad, og startede ud med en juleøl og frokost "i det grønne" (næsten). Vi var par no. 2 - da vi gik var der helt fyldt op. Omgivelserne skønne, maden var lækker - skønt hjemmebagt brød og alt var anrettet flot. Betjeningen var i top. En dejlig eftermiddag, der sluttede med en god (og tiltrængt) gåtur.
Kom liiiige til at tage en bid af desserten inden billedet blev taget, og glemte billede af osten.....

Billede fra da jeg besøgte Lene - at hund og ejer:6 comments:

Lydert said...

Hvor er trøjen dog smuk i de farver, jeg får da helt lyst til at strikke en til mig selv

Strikkeheksen said...

Jeg kan kun sige, at jeg heller ikke fatter en brik - tænk at strikke den 2 gange, imponerende :-) Den er blevet super flot og nu så jeg jo, hvor godt den 1. version klædte dig, så er det da bare med at få en mere - farverne er smukke, godt at du og Lise var enige :-) Lækker, lækker fødselsdagsgave at få, det er vist ikke første gang, om jeg husker ret :-)

Strikkeheksen said...

PS: Hvor er det dog en smuk hund ;-)Hun havde ellers nappet det Madelintosh du havde med til mig, men jeg nåede at få fat i det i tide og så var jeg ellers nødt til at vinde op med det samme, for det var et lidt rodet bundt ;-) Da var hun absolut ikke populær :-)

Lin said...

Hej Gitte. Jo saet du dig bare ned, der er stadig liv i mig.(haha) Spaendende farvevalg paa nr to. Glaeder mig til at se den paa. Foerste udgave saa jeg billede af hos Lene. Hammerlaekker.
Og hjertelig forsinket tillykke med foedselsdagen. Hvor ser det hyggeligt ud.Der er rigtig julestemning over det.

Chain of Yarn said...

He he det er det magiske ved nummer to. Derfor endte jeg også op med at strikke det samme mønster på seks huer. Flot trøje, og den er lige i de rigtigte Gitte-farver. Hav en god jul, og nyd nu Skovmøllen, det må være et dejligt sted at kunne besøge. God weekend Gitte

dqpage said...

Hold da op - imponerende at du har mod på nr. 2. Men det er også en rigtig flot trøje - synes bare den var langsommelig at strikke (for ikke at tale om monteringen). Rigtig godt nytår herfra.