Saturday, August 8, 2009

Dette er en prøve ;-)

Prøvekjolen er syet og godkendt, så nu kan jeg gå igang med "den rigtige kjole" til 1. skoledag.

Det lyseblå stof er fra CityStoffer i Århus og modellen er fra Onion nr. 20022. Egentlig skal der bindebånd i halsen, men jeg har sat et stykker elastik i. Synes det passer meget bedre til en pige, der er glad for at klatre i træer ;-)

Tror i øvrigt, at dette er den første kjole (men absolut ikke den sidste) jeg har syet til Lise.... Tænk at det skulle tage 6 år!

Denne kjole passer iøvrigt rigtigt godt til den nye grå Amaya trøje.

12 comments:

Samtal från min trädgård said...

Det var da en dejlig datter, som skal begynde i skolen i morgen. Noget specielt feminint har jeg aldrig fået lov at sätte på min datter heller, og hun er nästen 14 i dag.
Og heroppe begynder vi först i skole den 19/8, så kusiner og fätre i Tranbjerg synes det er temmelig uretfärdigt!

Gitte said...

Synes altid at vores unger er glade for "at komme igang igen". Så er de sammen med alle vennerne igen, der kan hele tiden laves legeaftaler efter skole m.v. og sportsaktiviteterne kommer igang. Så er der jo lige det med lektier, som Søren ikke glæder sig specielt til.....

Kludemutter said...

Sikke en fin prøve ;)

Hun skal nok blive fin til sin første skoledag, med den mor ;)

Yt.

Gitte said...

Tak Yt ;-)

Strikkeheksen said...

Hun er så aldeles sød og fin i sin prøvekjole - kan godt forstå, hun glæder sig til at komme i skole igen, når det udløser hele to kjoler ;-)

Kjoler og træklatring kan sagtens harmonere (tænk bare på Pippi), bare man ikke forventer, at de (her tænkes både kjole og barn) er i fin stand bagefter :-)

Nette said...

Sikke en fin kjole, Gitte. Enkelt,piget og rigtig sommeragtig.

Man kan få så meget dejligt pigestof, ind imellem har jeg også lyst til bare at købe mig fattig og give mig til at sy, men jeg tror faktisk ikke, mine drenge vil bryde sig særlig meget om det. ;-D

Min skoledreng har nydt ferien, men glæder sig også til at komme tilbage til skolen og alle kammeraterne.

Tine said...

Den er bare blevet rigtig fin.

Og jeg syntes helt sikkert at du skal lave kanten på den lyserøde som den er i opskriften.
Nu har jeg kigget på den. Og hvor er stoffet til den næste kjole bare fint!

Gitte said...

Tak - Lene ;-)
Helt enig - børn skal have lov til at være børn, om det så er grønne knæ, mudder, huller eller lign ;-) Iøvrigt kan både tøj og børn jo holde til en hel del - heldigvis, og det meste (på nær chokoladeis) kan gå af i almindelig vask.

Tak Nette. Det er nu heller ikke meget der i disse dage kommer ud af symaskinen til Søren. Han fik tilgengæld rigtig meget hjemmesyet, da han var lille. Nu er det fodboldtrøjer og lign, og det er ikke helt let at hjemmeproducere...

Hej Tine, og tusind tak for feed back. Har også bestemt mig til at strikke kanten som på billedet. Er bare nervøs for at jeg har 2 ærmer, der er lidt for lange......

Helle : said...

Det er en rigtig sød kjole du har valgt der, god ide med elastikken i halsen,( os med piger der ikke sidder stille på en stol ved godt hvad det kræver ;-)

Spændende med den trøje i bomuld !

Gitte said...

Tak Helle - Lise vil så gerne være "fin", men samtidig skal jeg ikke forvente at hun opfører sig derefter - Heldigvis ;-)

Sylvia said...

Hei Gitte
Så var jeg tilbake fra Kjøbenhavn!!! En herlig by!!!!
Så nydelig kjole du har lavet til Lise. Og jakken, wow, så skjønn!
Og så var sommeren snart over....

Gitte said...

Tak Sylvia - Har set at du er tilbage igen, og har også lagt en kommentar ;-)