Thursday, November 25, 2010

Cecilie-kjole-strikkere?


Er I derude? Jeg har brug for lidt vejledning. Båndet til halsen er strikket - men, men, men - det ser da alt for kort ud! 30 x snoningsmønster stod der i opskriften. Jeg har nu strikket 33 stk.
Skal båndet være så kort/strækkes så meget ud?

Tusind tak for alle hilsnerne til min fødselsdag. Et par sorte gummistøvler er på vej med posten. Magasin får dem først igen i sort til januar, så der får jeg pengene retur for de hvide.
Søren og jeg cyklede i går, mens Lise fik lift af sin far. Vi steg på og cyklede, fast besluttede på at gennemføre, og det gjorde vi - med frosne gear og bremser. I dag tog vi altså allesammen bilen.......

10 comments:

Eva said...

Jeg forstår godt det med bilen. Jeg vil helst cykle, men jeg tør altså ikke i dette herrens vejr.

Fru Kahr said...

Hej Gitte

Jeg var også meget i tvivl...og strikkede fletningen for lang i første omgang (det gik lidt for godt...).
Jeg gjorde derfor den erfaring at, hvis båndet er for lang, så flapper kanten på kjolen ganske uklædeligt, så det skal altså strækkes.
Mit bånd er dog en smule længere end der står i opskriften.

Merete said...

Jeg har strikket kjolen og måtte opgive at sy halskanten på. Så jeg strikkede halskanten på istedet for. det vil sige at jeg samlede masker på i halsudskæringen. Prøv at se på min blog.

Ann said...

Jeg har ikke strikket Cecilia, men jeg har kigget på fotoet af den på Sommerfuglens hjemmeside og der kan jeg tælle mindst 20 snoninger på forsiden, så det ialt må blive mindst 40 ialt, så det passer jo meget godt med din erfaring.
Hvorfor der står, at du skal strikke 30 snoninger, ved jeg jo ikke.

nynne said...

Hvor trælst at det ikke passer.
Cykelstierne er livsfarlige disse dage - så afsted i bil imoregn - det er fuldt forståeligt

KirstenK said...

Her er det umuligt at cykle, der ligger godt nok meget sne...

lise said...

Måske du kan hente inspiration her.. "Fru Schwarz.dk" sep.06 2010.Hun har lavet en pæn hals på modellen,synes jeg.
Det var bare lige det :-)

Frujensensunikum said...

Hej Gitte

Jeg besluttede mig ret hurtigt for at sætte halsbåndet på med knappenåle inden jeg lukkede af, så da det lå pænt hele vejen rundt havde jeg 42 snoninger.

Håber du kan bruge det til noget !!!

Sylvia said...

En forsinket fødselsdagshilsen fra meg til deg, Gitte! Og jammen er du sprek, som kan slå vindmøller! jeg har aldri kunnet det, men jeg kan ri, og håper det teller like så mye? ;)
Lekre støvler, men jeg hadde nok også valgt dem i sort.
Jeg har heller ikke vært så mye på nett, siden vi pusser opp i vår nye leilighet for tiden , og håper å flytte inn før jul.
Og jeg strikker julegaver samtidig! Hva kan man vel ikke får tid til, om man VIL!
God weekend. Knus

Fru Schwartz said...

Altså min cecilia kjole endte jo med at blive ret...autonom..agtigt! Så jeg har bare strikket, sat fast med hårklemmer, målt og vurderet løbende - og den "teknik" virkede fint ;-) Glæd dig til den bliver færdig!