Saturday, January 19, 2013

Strutskørt eller krinoline?

Det har været småt med strik i denne uge - et lille stykke på et kort ærme er det blevet til.


Min ryg/hofte driller igen, og jeg har stort set kun stået op og ligget ned i denne uge. Det der med at sidde har ikke været så behageligt. Lige inden jul gik hoften af led. Den blev sat på plads hos kiropraktoren og alt var fryd og gammen - lige indtil d. 21. december om aftenen, hvor alt var julelukket/juleferie. Her kunne jeg godt skrive nogle vældig grimme gloser, for det betød et minimum af søvn. Det gjorde pokkers ondt ned i venstre ben - helt ned til tæerne. Man kan nå meget mellem kl. 3 om natten og kl. 6 om morgenen. Gå ture (hunden troede jeg var tosset da jeg slæbte den ud på gåture midt om natten) strygetøj (jeg var (og er) jeg fuldstændig i bund med strygetøjet - selv juledugene er strøget og klar til næste år), røre dej sammen til boller, oprydning - alt der foregik i bevægelse. Og siden nytår er hoften blevet sat på plads, gået af led, sat på plads, gået af led osv......

Så bortset fra meget rigtig dejligt familiehygge havde jeg egentlig en rædselsfuld juleferie, og starten af januar har ikke været bedre! Overskud er der ikke meget af. Jeg klarer lige arbejde og ikke så meget andet.

I går var jeg til en massør, som jeg har fået anbefalet. Han sagde at min ryg er blevet helt skæv, at min hofte sidder 2 cm højere oppe til venstre end til højre, og at den samt ryghvirvlerne skal på plads. "Modelleringen" begyndt i går, og jeg har fået en ny tid. Derudover har jeg har fået en stræk-øvelse som skal udføres, og så skal jeg fremover holde vægten på det højre ben istedet for det venstre når jeg står. Hvor længe? Indtil 2020 ! Åhhh - jeg håber det hjælper.........

(Lav lige en sjov øvelse - prøv at sætte dig på hug med støtte på det modsatte ben end du plejer at bruge. Kan du? - jeg kan ikke.)

Lang klagesang i "mit positive univers" - beklager!

Kjolen venter på ærmer-


Der er hverken strutskørt eller krinoline under. Jeg satser på at den bliver blødere/falder pænere efter vask :-)

8 comments:

dqpage said...

Den kjole bliver utroligt smuk !
men sikke da noget bøvl med den hofte !
det lyder bestemt ikke rart.
Nu håber jeg din nye behandling virker som den skal.
hilsen Mona

Uldbegavet said...

Kjolen bliver fantastisk lige som de andre. Det er smukke farver.
Træls med den hofte. Jeg kan godt forstå du er træt af det. Kunne alligevel ikke lade være med at smile, da jeg så for mig, hvordan du trak afsted med den forbløffede hund ud i vinternatten.
Jeg håber din behandling hjælper og du snart er superfrisk igen. Rigtig god bedring.

Lin said...

Sikke noget med den hofte. Min bliver "sat paa plads" hos en osteopat med regelmaessige mellemrum. Fedt at saadan nogle findes for av for p..... hvor kan det goere ondt. Jeg har ogsaa en straekoevelse der skal laves hver dag. Det er at ligge paa ryggen og "kramme" mine knae i ca 5 min.
Ih hvor jeg foeler med dig. Krydser for at alt gaar godt. Krinoline hihi, det kunne da ellers vaere flot (smil).

Camilla said...

Det lyder helt ulideligt!! Din stakkel!

Gitte said...

Tusind tak for sympati :-) En gang imellem trænger man altså til at blive "ynket"..... :-)

Tine said...

Jeg håber meget for dig at den dumme hofte snart bliver god igen!
Det er da ikke til at holde ud.

Hvor bliver din kjole altså bare flot! Den farve er da bare lige dig (og mig) ;-)

Gitte said...

Tak - Tine.
Jeg tror på massøren! Nu har jeg sovet godt siden behandlingen i fredags. Du drømmer ikke om hvor skønt det er at sove 2 hele nætter i træk :-)

Helle said...

Auda, dette hørtes ikke godt ut. Har selv mine runder med vond rygg og forstått at det er noe jeg må leve med. I følge min fysioterapeut er det verst i begynnelsen, før man finner aksepterer begrensningene dette medfører og måter å leve med det på. Liten trøst kanskje, men jeg ønsker deg god bedring og håper at du får tilbake nattesøvnen. Uten den duger de færreste av oss.