Sunday, January 13, 2013

Weekend strik

Lørdag blev lige så "ugidelig" som jeg havde planlagt. Der skete kun ganske lidt - en smule oprydning og en gåtur med hunden. Lige sådan en dag jeg trængte til.

Strikket blev der til håndbold - som var tilpas uspændende, der bliver sikkert ikke så afslappende i aften - og Lewis. Ærteblomst nr. 3 mangler nu kun det øverste på forstykket og 2 ærmer:


I dag - en gåtur og strygetøj :-) Ikke særligt sindsoprivende, men ganske passende for i morgen bliver en ekstra lang dag med tur til København.

9 comments:

Bente said...

En nydelig kjole! Jeg oppdaget bloggen din like før jul, og jeg er imponert over alt det flotte du har strikket. Spesielt disse erteblomstkjolene.

Gitte said...

Tusind tak - Bente.

Unknown said...

Så fin denne kjolen ser ut til å bli. Jeg synes det høres fint ut med en tur til København som er en favorittby for mange nordmenn. Ha en fin dag. ;-)

Gitte said...

:-) Min mandag er en ren arbejdsdag med afgang hjemmefra kl. 05.50 og hjemme igen ca. kl. 20.00 - Jeg ville dog gerne bytte med en strøgtur :-)

amstrik said...

Hej endnu en fin kjole fra dine pinde er på vej, du er sku en sej kjole strikker. Spænde at se den færdig og på. Den model passer så godt til dig.
God weekend

GrenDesign said...

Feeeede farver, Gitte!! Kan kun blive et hit.

Uldbegavet said...

Den bliver fantastisk flot din nye ærteblomst. Virkelig dejlige farver.
God tur til København

Helle said...

Din Ærteblomst blir bare så lekker, og jeg gleder meg til å se den ferdig. Synes at helgen bare forsvinner i practicalities og alt annet man bare må rekke. Da er det deilig med sånne dager hvor man kan synke ned i sofaen med strikketøy og se på Lewis.

Lin said...

Flot kjole med laekkert moenster.
Saadan nogle "uspaendende" dage er noedvendige en gang imellem og da saerligt for at faa bund i strygekurven hihi. Min eftermiddag kommer til at gaa med det i morgen.