Monday, March 6, 2017

Hej Lene og hallo Bøje :-)

Et meget alternativ projekt så dagens lys her på matriklen i februar måned - en hæklet abe. Den er absolut ikke perfekt og hold da op hvor fik jeg ondt i fingrene af at hækle især arme og ben. Der er næsten ikke noget at holde i, og på en eller anden måde fik jeg hele tiden flere eller færre masker end jeg skulle have og måtte trævle op. Jeg var ved at kaste det hele ud af vinduet, da ben og arme skulle vendes til hæftning af ståltråden. Forestillingen om 2 stk.- én der skulle hænge og én der skulle sidde holdt ikke. Det sker ikke familieforøgelse foreløbig.
Selv om den ikke er perfekt, er jeg faktisk glad for den :-) Kigger på den og tænker "Hej Kaj - Hallo Bøje".... Dette er nok Bøje:I lørdags kom Lene på besøg. Vores strikkesammenkomster har efterhånden fået en fast ramme. Det er en blanding af noget godt mad, strikkerier og gåture - nu med hunde både i Århus og Aalborg. Det er altid skønt at mødes med Lene. Der er plads til at vende "hele verden". Jeg glæder mig allerede til næste gang.


Det gælder jo om at være klar på strikkefronten til sådan en dag, så fredag aften slog jeg op til Ivory af Helga Isager. For flere år siden købte jeg 3 nøgler Malabrigo Lace i den "gamle Fandango" butik i Århus, der siden har ventet på det helt rigtige projekt. Farven er smukt chancerende fra grøn til blå, og kommer slet ikke til sin ret på billedet. Til den lodne kant anvendes en rest mørkeblå kid silk mohair fra Rowan /Garnkisten. Det gik bare derudaf med pindene hele lørdagen, så søndag havde jeg et færdigt forstykke.


Lene strikkede på en trøje til manden fra bogen Dæxel. Desværre tror jeg det resulterede i en bestilling fra min mand. Uha - en trøje i 2 farvet strik i str. XL- Jeg håber han glemmer alt om det!

Gaver fik jeg også - et nøgle Malabrigo Sock i de skønneste lilla nuancer, og en "halslygte". Den kom med det samme i brug. Faktisk så glemmer man fuldstændig at man har den på. Jeg gik sidst i seng lørdag aften, og kunne ikke forstå at der blev ved med at være lys selv om jeg havde trykket på alle kontakterne......


I februar fyldte disse 2 dejlige mennesker år. Søren blev 18 år! Ja - hvem forstår det. Den der lange lømmel. Synes næste lige at jeg har født ham. Og Lise - hun blev sørme 14 år. De skønneste unger i verden! Vi holdt fest d. 25. februar. En dejlig dag.


Den 26. februar var der træk træf med Strikkesøstrene, og jeg var bare helt "hælene" hvad angår strik. Havde faktisk ikke haft tid i ugen op til. Så det endte med endnu et par babysokker til Jyttes datters kommende barn. Billeder fik jeg ikke taget, men så er det jo godt at Tine havde kamera med.

5 comments:

Strikkeheksen said...

Dem har du altså været heldig med - det er virkelig verdens dejligste unger, næst efter mine forstås ;-) Selv tak for en rigtig dejlig dag og så er det så godt at tænke på, at vi ses snart igen ☺ Jeg synes ganske enkelt det var imponerende, at du blev færdig med den abe - pyh tror ikke min tålmodighed havde rakt. Den bliver så utrolig lækker din Ivory - det garn har så smukke farveforløb ☺ Jeg er så glad for at Skabagtig i Aalborg har Malabrigo garnerne - de er så lækre med de smukkeste farveforløb. Ha en dejlig dag, Gitte - vi ses snart igen ☺

Lin said...

Tillykke med "ungerne". (puh nu er de jo kommet i en alder hvor man naesten ikke kan kalde dem det mere) Men du har ret, de bliver alt for hurtigt store.
Jeres frokostbilleder oser af hygge. Herligt, og skoent med hundegaature ikk??
Den abe er super flot. Har selv haft opskriften liggende i meget lang tid, men haekling for mig er "farligt". Der skal oparbejdes mod til :-).

Flowermouse Design ❀ Lone said...

Den abe er da helt vildt skøn. Og så kan jeg virkelig godt forstå at det må være et arbejde for dem med spesiel interesse... Sikke et pillearbejde!!! God du ikke smed den ud af vinduet - den er da sød. Så dejligt at se at I to kan hygge sådan som I gør. Flotte gaver har du også fået!!!

Uldbegavet said...

Hvor blev den fin - det er imponerende at du bare hækler sådan en, det havde jeg ikke turdet give mig i kast med - kan slet ikke hækle, så det virker som et stort og svært projekt, men det er lykkedes godt, så jeg kan godt forstå du er glad for den.
Blusen er da også superflot - dejligt når man kan finde et godt garn i gemmerne til lige det projekt man har i tankerne Tillykke med børnene, så hurtigt tiden går.

Chain of Yarn said...

Smuk bluse. Hvilken løbelængde har Malabrigo garnet som du bruger? Jeg er vild med det fine farvespil i den kvalitet du har valgt.