Friday, January 18, 2008

Behov for varmt undertøj?

Den anden dag havde jeg fået en kommentar fra en spansk hjemmeside med et link til at besøge hans/hendes side. Jamen som man da kommer rundt i verden tænkte jeg - selv om jeg ikke umiddelbart forstod hvad en spansk/engelsk talende person kunne få ud af min hjemmeside......... Kunne heller ikke umiddelbart finde ud af hvor/hvorfor han? ville linke til min blog, så jeg sad der og undrede mig mere og mere på den spanske side, - og pludselig kom jeg ind på en del billeder, hvor påklædningen var begrænset - max. et par lædderremme hist og her. De kunne absolut godt bruge lidt varmt hjemmestrikket - både til gården og gaden!!!!!!!!!! Har faktisk ikke nogen sinde overvejet, at man kunne støde på den slags via en blog om strik? Jeg kom hurtigt - meget hurtigt faktisk - væk fra den side. Overvejer dog at sende et par lune strikkeopskrifter - evt. på denne blå undertrøje. Opskriften er fra Hendes Verden. Strikket forår 2007. Kanter hæklet januar 2008. Garnet blev indkøbt til Søren til en trøje i str. 1 år i 1999. Der var lige nok ;-)

6 comments:

Ulla V. said...

Hold fast du er hurtig!!! Det tager dig bare ingen tid at strikke noget nyt - godt gået...
Den er virkelig meget smuk. De små blomster sætter prikken over i'et.

Du må have sendt en opskrift til Spanien - der lyder til at være behov for lunere påklædning.

Jeg har oplevet noget lignende forleden da jeg tjekkede statistik over min hjemmeside. Der dukkede pludselig de mest frygtelige billeder frem og jeg jog til at klappe den bærbare sammen i bar(!) forbavselse.
Gad vide hvordan de kender lille-ursus??

Hav en rigtig god weekend :0)
Mange hilsner
Ulla

Gitte Jensen said...

Tak ;-)

Ja - der er da flere fordele ved en bærbar. Tror ikke det ville være en succes at klappe en 24 tommer ned i skrivebordet!

Også god weekend til dig.

Tanterne, Charlotte said...

Jeg har også fået et par af den slags kommentarer. Men har bare slettet dem igen. Mon ikke det er en maskine der sender den slags automatisk.(?)

Sød top. Nogle ting bliver bedre af at lagres.

Mette said...

Den er skøn, Gitte! Måske man skulle grave bunken med gamle blade igennem. Hvis man altså kan finde frem til den i rodet....

Anonymous said...

I will not acquiesce in on it. I regard as nice post. Especially the title-deed attracted me to be familiar with the whole story.

Anonymous said...

Genial post and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you as your information.