Thursday, January 24, 2008

Herlig aften

Vanterne er næsten færdige, og halstørklædet er sat i produktion. Det bliver dog et at de mere langvarrige projekter. Det skal mindst være 1,5 m langt, og da det strikkes dobbelt grundet mønstet, (samme som vanterne) betyder det 180 masker på rundpind nr. 3. Tror ikke jeg strikker mønster i den anden ende også (måske striber?), men tilgengæld er planen at der kommer pompommer mixet i alle farverne på begge ender. Tommeltotterne mangler endnu på vanterne, men jeg måtte bare igang med halstørklædet. Glæder mig rigtig meget til at få det på. Kunne være skægt også at lave en hue inspireret af Ann's "Sack Hat" til sættet.
Kom til i toget på vej hjem fra møde i København den anden dag at regne lidt på hvad sådan et par vanter og et halstørklæde ville koste hvis jeg medregnede timeprisen! Helt ærligt - håndarbejde kan altså ikke betale sig, men - hvor er det hyggeligt ;-)
- Og så var det jo en herlig aften. Danmark vandt endnu en EM-håndboldkamp, og vi kan se frem til en weekend med semifinale og forhåbentlig også en finale.

4 comments:

Ulla V. said...

NU er jeg sikker på, at vi står med guld om halsen på søndag!!!

Det bliver et dejligt tørklæde - du er bare så ihærdig...

Sack hatten kunne også være sød og sjov at lave til.
Jeg lavede en lignende til Emil da han var 4 - 5 år. Den var bare sort i bunden med hvide dødningehoveder og lodrette stiber i kanten.

SaRi said...

Wow, these look fantastic. Great work! I also love the other garments I have seen on your blog.

Gitte/ditogdut said...

Det blir et skønt sæt du får dig :-)Og hatten den må du strikke, så du har et komplet sæt.
Ja mon ikke vi vinder guld,- det tyder det altså på :-)
Ha en rigtig god dag.
KH Gitte

Karina said...

Tror ikke man skal "håndfremstille" beklædningen for at spare penge, for det kan helt sikkert ikke betale sig!Men herlighedsværdien er jo "guld værd", det er hyggeligt og afstressende....og hvad skulle man også ellers skrive om på strikkebloggen :-)
Det bliver et rigtig flot sæt du får ud af anstrengelserne!!
God weekend
Karina