Sunday, January 20, 2008

Køkkenhjælp?

Det er efterhånden sjældent at jeg er alene i køkkenet, når jeg laver mad. (Det er nu mest manden min, der huserer der - i hvertfald til hverdag.)
Både Søren og Lise vil frygtelig gerne hjælpe til. Lise styrer køkkenmaskinen med hård hånd når der skal bage brød, hun putter viskestykke på og sætter til hævning. Jo - hun er god. Søren laver havregrød hver morgen til ham og Lise - en af ugens pligter - og det går rigtig fint. Gryderne må dog koges af med en opvaskebrik engang imellem ;-) Han er også super hurtig til at lave et fad grøntsager til dip.
Nu vil han have en fast dag om ugen, hvor han skal lave aftensmad. I fredags var første gang, og selv om der kom en kammerat på besøg, holdt han fast og vi fik med fælles indsats lavet pizza. Hvor langt kan man kaste et stykke mozerella og stadig ramme pizzaen?
Lørdag var vi igen i køkkenet - ungerne og jeg. Søren hjalp med lasagnen, og Lise blandede (med lidt hjælp) dejen til ugens ration af franskbrød. Det er lige før at køkkentid er lig med kvalitetstid i famlien Jensen!

1 comment:

Karina said...

Kan næsten dufte brødene herude foran skærmen....
Du har fået en award - tjek min blog!