Friday, February 1, 2008

Juhuuuuu - over 1 meter

Puha - det halstørklæde er altså ikke sådan noget, man lige strikker på en aften/weekend. Tror jeg ender med at bruge 9 - 10 nøgler garn! Og Sisu har faktisk en rimelig lang løbelængde..........

Der er fødselsdagsgrupper rundt omkring på diverse blogs, og jeg synes det ser så hyggeligt ud. Tænkte - sådan en gruppe ville jeg da også gerne være med i. Fandt ud af at man for at være med i en fødselsdagsgruppe skal være medlem af webstrik. Ansøgte også og blev medlem. Men, men, men - kan ikke nå mere end bloggen her, Ravelry samt Flickr, som er det billedbehandlingsprogram, der anvendes i Ravelry.... Er ved at gå til af forundring over nogle af pigerne på Ravelry - de er med i så frygteligt mange grupper. Jamen hvordan når de det? Jeg har ikke engang overskud til at sætte mig ind i, hvordan det foregår, så jeg må nøjes med gaverne fra dem der hjemme, der slet ikke har noget med garn at gøre ;-), og som slet ikke er så ringe endda. (Har vist også garn nok på hjernen - men hvad så længer der ikke er støv!)

Jeg "fylder" ingenting før til næsten vinter - Til gengæld går der gang i de store børnefødselsdage i denne weekend. Vi holder 5-års og 9- års fødselsdage for Lise og Søren i morgen for venner og deres børn - 21 stk. bliver vi. På torsdag tager vi Sørens klassen med hjem til fødselsdags- og fastelavnsfest. Onsdag i vinterferien tager vi i børnehaven for at fejre Lises fødselsdag, og weekenden efter hun fylder år, holder hun fest for veninderne herhjemme (har lige købt 5 kg mel!).
Foreløbig glæder de sig helt vildt til lørdagens fest!

4 comments:

Gitte/ditogdut said...

Flot.. Du er da kommet langt:-)
Gitte, vi kan ikke overkomme alt, og der er ting som vi er nødt til at fravælge, i dette tilfælde er det fødselsdagsgrupper og lign. Bare vent til børnene blir ældre og mere selvstændige, så kommer du med :-)
Ha en forrygende weekend, og tillykke til rollingerne.
KH Gitte

Karina said...

Har også indset, at der er ting der må vente til engang i fremtiden!! Hellerede det end at halse efter og kun få gjort tingene halvt. Du er da nået langt på halstørklædet!
Til lykke med børnene. Håber I får nogle gode fester!
Hilsner fra
Karina

Ulla V. said...

Der er også mange masker h e l e vejen rundt - du er da nået langt!

Du går en travl tid i møde, Gitte med alle de fødselsdage! Vi holder også altid fødselsdag i flere hold, så som regel bliver alle fødselarer godt og grundigt fejret!! ;0) Et stort tillykke til dine børn når deres fødselsdage oprinder :0)

Og held og lykke alle festerne - og de 5 kilo mel....

Louisette said...

Hello lovely blog familie,
Greeting from Belgium