Saturday, February 16, 2008

Knit me something in pink!

Et stk. sjælevarmer til Lise. Er lidt spændt på om den nu også bliver brugt. P.t. har den været på ½ time, men kommentaren var "næste gang mor - så strikker du altså noget lyserødt"!!!!!! (Jeg har også gang i en turkisblå vest til hende.......)

Umiddelbart synes jeg faconen er et hit - Jeg har strikken den lidt længere end i mønsteret, hvor det kun er en kort model (Tammy's sjælevarmer fra bogen "Strik med stil"). Den er strikket i Smart fra Sandness - maskeantallet svarende til en str. 10 år, men strikket på pind 4, og er meget hurtig at producere. Pomponnerne var i frisk erindring fra halstørklædet, så de var hurtigt lavet.

A small cardigan for Lise. I think she will use it, but I'm not sure....... Her comment was: "Mom - next time, knit me something in pink"!

4 comments:

Ulla V. said...

Hun ser da ellers glad ud for den, hende Lise...
Den er meget flot, og jeg kan også godt lide formen - og farven ;0)

Det er altså bare sjovt hvordan lyserød drager de fleste små piger!! Anne-Sophie havde det lige sådan da hun var på nogenlunde samme alder...

Go' weekend, Gitte...

Gitte said...

Hun elsker at blive "foreviget" ;-)

Også god weekend til dig - Ulla.

PS: Pas på, der er webblog i omløb v. navn Malabei - vores virusskold kom retur med besked om at den trojanske hest var fundet, og computeren sikret! Kom ind på min PC som kommentar til indlæg vedr. Påske.

Karina said...

Hvor er den fin - også selvom den ikke er lyserød :-) Strikkede den i turkisblå til Camilla sidste sommer, men nu er den pist forsvundet. Tøsen aner ikke hvor hun har haft den på sidst.....surt!

Gitte said...

Uf - det kender jeg godt. Hos os er det huer, der forsvinder......