Thursday, October 8, 2009

Cascade 220 - rød, blå og grå

Jeg havde dejlige planer......... men ved eftersyn af opskrifter tror jeg ikke at jeg har garn nok. Jeg købte på januar udsalg garn hjem fra USA - skøn uld - Cascade 220, og eftersom jeg ikke er god til at købe garn uden opskrift var indkøbene nøje planlagt - Amelia, Mrs. GreenJeans og den jeg har glædet mig allermest til Gaelic Mist fra "a fine fleece".
Men åbenbart ikke planlagt godt nok, for har jeg garn nok - synes ikke det ser sådan ud når jeg læser opskrifter. Jeg har indkøbt 5 nøgler a 100 gr. pr. trøje....
Nu starter jeg med denne i rødt tror jeg, og så ser jeg hvor langt garnet rækker. Og jo - jeg ved det godt, burde nok have læst opskrifterne inden jeg bestilte garnet.

I øvrigt strikke jeg stadig på ryggen til bobler - gab.... Faktisk har jeg ikke fået strikket ret meget i denne uge. Har været så meget andet, men nu nærmer efterårsferien sig. Herligt.
PS: Erfaringer med hvor langt Cascade 220 strækker modtages meget gerne!

11 comments:

Helle : said...

Håber da godt nok at du får garn nok til dine bluser !

Gitte said...

Tja - ellers må jeg jo lave 3 af de andre ;-(

Irene said...

Du har rigeligt garn Gitte! Jeg har strikket tre cardigans i Cascade 220 og der er gået mellem 450-knap 500 gram til en str. L. Da jeg strikkede den første, troede jeg heller ikke, at jeg havde garn nok, men det rækker langt.

Ulla said...

Der er 200 m/100 g, så du har 1000 m. Str S ja, M måske og L er helt sikkert på vippen. Det afhænger meget af strikkefastheden. Men jeg ville nok ikke vove mig ud i tæt strik med masser af snoninger og bobler.

Tineke said...

Mon ik' den nok skal gå? Og sikke en lækker cardigan, den fra Cascade's hjemmeside, den glæder jeg mig til at se.

Strikkeheksen said...

Det er da en rap lille sag, du har fundet der og mon ikke den bliver højst charmerende i rød? Min vurdering er også at du har nok :-)

Gitte said...

Tak for hjælpen. Nu går jeg igang - ja altså når bobler er strikket færdigt - og så ser jeg hvor langt det rækker.

Tine said...

Øv, hvor ærgeligt.
Men jeg syntes nu heller ikke at du skal fortvivle.
Min erfaring er også at det rækker langt.

Smukke farver!

Gitte said...

Tak Tine. Håbede også på positive kommentarer fra dig og Irene. Ved at I er garvede Cascade
-strikkere.....

Sylvia said...

Jeg har aldri strikket med cascade, men 500g må da holde til en slik jakke!!!!! jeg tipper du bruker 300 g på den!
Du har mange planer i strikk fremover ,ser jeg. Det har jeg også. Jeg strikker også på en kjole til meg selv nå, og har en på vent. Så mangler jeg garnt til mine 2 orange prosjekter, og jammen strikker jeg ikke på en UFO i skrivende stund. Den vil jeg bli ferdig med i dag, hadde jeg tenkt.

Ellers har jeg vært på cafe-besøk med en god venninne i dag, og handlet inn litt interiør-magaziner, så nå er det bare å hygge seg innendørs, og holde kulden ute. for her er det KALDT!
God weekend, Gitte.

Gitte said...

Også god weekend til dig Syliva. Her er det faktisk skønt vejr, mildt og med sol ind imellem, rigtig ferie-efterårsvejr.

Er spændt på dine organge projekter. Er sikker på de vil klæde dig vildt godt!